subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде тук да се водят всякакви дискусии на тема домашно кино, че да не се задръстват с офтопик темите за субтитри. Примерно:
Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Apr 26 2024, 05:40 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 299 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
ДО Chosen,Lorkata - не може ли ръчно да си ги разахривирате и да си слагате нужната версия в папката с филма?
Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Mar 15 2024, 02:59 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-July 08 Град: Габрово Потребител No.: 73 558 Статус: Офлайн ![]() |
ДО Chosen,Lorkata - не може ли ръчно да си ги разахривирате и да си слагате нужната версия в папката с филма? Би могло ако гледах на компа или лаптопа, но от няколко години гледам директно на телевизора, който е с андроид и чрез Kodi, също така имам и Plex. Та на телевизора с Кодито си пускам филма от Замунда без да го тегля , както съм легнал с точно 5 клика на дистанционното и след като кликна да изтегли бг субтитри то си търси от най-известните бг сайтове за субтитри и тегли, които съм избрал, автоматично ги разархивира и ги пуска. Нали трябва да вървим напред и нагоре с технологиите за да ни е по-лесно ![]() Доста хора гледат вече по описаният от мен начин с Коди, къде на Тв бокс , къде на ТВ-то и някои от тях пишат по форумите - Защо ми изписва "Fail to load subtitles", а решението понякога е много просто, като в случая една папка, понякога е в името, а понякога е ако са архивирани със 7z. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 07:21 AM |