subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 13-May 23 Потребител No.: 143 261 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте хора. Имам проблем със субтитрите на Walking Dead сезон 11ти. Използвам VLC и нямам проблем с никой друг сериал. От 17ти епизод нататък ги няма в НВО затова ги свалих да гледам през VLC. Въпреки че прикачвам български субтитри от Петър Хараланов, в момента в който пусна епизода, субтитрите са на английски. Ако отида в Subtitles > Subtitle Track ми излиза името на файла и накрая English но няма друг subtitle track който да избера. Знаете ли как мога да го оправя? Благодаря предварително. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 528 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Виж дали субтитрите са със същото заглавие като видеофайла. Пробвай и така - десен бутон върху екрана -> Subtitle -> Add Subtitle File -> намираш файла със субтитрите, който искаш да пуснеш, и си го пускаш. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 13-May 23 Потребител No.: 143 261 Статус: Офлайн ![]() |
Виж дали субтитрите са със същото заглавие като видеофайла. Пробвай и така - десен бутон върху екрана -> Subtitle -> Add Subtitle File -> намираш файла със субтитрите, който искаш да пуснеш, и си го пускаш. Благодаря за отговора. Да, точно така ги зареждам, но ми излизат на английски (нямам предвид на латиница, а на английски тоест пише това което изговарят) вместо да излезе българския превод. Нямам подобен проблем с никой друг сериал и субтитри, всички други си се показват нормално. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 03:48 PM |