subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 120 Регистриран: 17-November 21 Потребител No.: 142 629 Статус: Офлайн ![]() |
Smile (2022) / Усмивка (2022)
![]() Жанр: Ужаси Година: 2022 Режисьор: Паркър Фин Актьори: Робин Уейгърт, Кал Пен, Соси Бейкън, Джеси Т. Ъшър, Кайл Гарнър Държава: САЩ Резюме: Усмивка разказва за терапевта д-р Роуз Котър (Соси Бейкън), която става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение. ![]() Прогрес 100% Издание: Web Срок: 15.11.2022 Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Nov 15 2022, 07:27 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Не се връзвай на подобни неща, колега. Повярвай ми, ще се учудиш колко сваляния ще имаш, когато преводът ти е качествен. Когато аз започнах да превеждам, първите 2-3 години също се ядосвах, ако някой ме изпревари. Да не говорим, че тогава този сайт го нямаше, качвахме в юнаците, а там нямаше политика относно "рейсването" и се одобряваха субтитри, без да има дори критерии за качеството им! Дори там все още се одобряват всякакви субтитри, стига да могат да се отворят със Subtitle Workshop. Въпреки готованската психика на много потребители, качествените субтитри намират своето място до болшинството зрители. Казвам го от опита си на преводач от повече от 25 години. Сега видях, че въпросните субтитри са свалени от сайта Явка. Имали са 1100 сваляния, което е нищо. Погледнах и торента - само в Замунда е изтеглен два пъти повече с торент файла, а кой знае с магнит още колко е свалян. Това е критерий, че хората очакват превода ти. В Явка няма добри преводачи и дори админът знае това. Тези, които са гледали филма с въпросните субтитри, ще гледат друг филм при появата на твоите ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 09:42 PM |