subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 17-February 16 Потребител No.: 138 961 Статус: Офлайн ![]() |
Черният списък: Изкупление ![]() IMDb В ролите: Фамке Янсен, Райън Еголд, Еди Гатеги, Тоуни Сайпръс, Адриан Мартинес и др. Резюме: В този зашеметяващ спиноф на хитовата драма на NBC агентът под прикритие Том Кийн обединява сили със Сюзън „Скоти” Харгрейв (Фамке Янсен), брилянтната шефка на нелегалната организация Grey Matters, която се занимава с проблеми, до които дори правителства не смеят да припарят. Докато Том преследва нападателя на Лиз, той случайно разбира, че Скоти всъщност е биологичната му майка. Сега, работейки в екип и използвайки своите уникални умения и ресурси в опасния свят на смъртоносни престъпници, Том започва своя тайна мисия, за да разбере повече за сенчестото си минало. Субтитри: 1х01 1х02 1х03 1х04 1х05 1х06 1х07 - 75% Този коментар е бил редактиран от SN. на Apr 13 2017, 09:24 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-February 19 Потребител No.: 141 034 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте , за първи път се опитвам да преведа субтитри и вероятно не са перфектни , но ако някой иска да ги пооправи ще съм благодарен. Все пак искам да кача The.Blacklist.S06E05.720p.HDTV.x264-KILLERS.srt , видях че ги няма и направих каквото мога. Всеки съвет за напред ще ми бъде много полезен. ПС , също нямам идея как да ги ъплоудна , за това ги оставям в този коментар. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 73 Регистриран: 1-July 10 Град: София Потребител No.: 113 572 Статус: Офлайн ![]() |
ПС , също нямам идея как да ги ъплоудна , за това ги оставям в този коментар. И аз в началото бях объркан за това, че не може да се качва от интерфейса на форума. Трябва да отвориш заглавната страница: http://subs.sab.bz/ Там има меню: "Новини" "Субтитри" "Търсене" "Добави"... Кликаш "Добави" и ще се отвори страницата за добавяне на нови субтитри. След като ти е за първи път, задължително трябва някой да мине като редактор. Аз няма да мога, защото се занимавам с други преводи и този сериал не ми е достатъчно интересен, за да се отклонявам... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 01:54 AM |