subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 519 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Заглавие
![]() Жанр: Драма с бойни изкуства Година: 2015 Режисьор: Уилсън Ип Актьори: Дони Йен, Майк Тайсън, Някакви Други Държава: Хонконг Времетраене: 104 минути Резюме: Майк Тайсън не е основният злодей, макар че очаквах да е. ![]() Трейлър: Издание: Ip.Man.3.2015.BRRip.XviD.AC3-EVO Прогрес: СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Tigermaster на Mar 13 2016, 11:56 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Относно жълтите... имаше един китаец, чието име не помня. Играеше ММА. 2012 г. приключи със спортната си кариера при краен резултат 19 изиграни битки, 15 победи и 4 загуби. С бекграунд от борба и джиу-джицу. Дори не съм сигурен дали не държеше и рекорд за най-бърз нокаут в онези времена. Да съм бил на 15-16 години, което означа времето преди 2005-та, 2006-та. Трябва да го потърся. Или беше Теган, Ти Ган, Ти Кан... something like that. Но идеята е, че дори и неговата основа не е карате. Тито Ортис беше велик, пълнеше ми душата. В партер правеше извращения. https://www.youtube.com/watch?v=UVejJvHKMz0 ето и един поздрав за феновете на турнира. Тук във Вале Тудо има още един жълтурко, но не ми е известен, не го бях и виждал. Явно бързо е приключил с участията си, като го гледам как шляпа с тези лапи като девойка. Иначе на Вале Тудо сме имали наш играч - българин. С бекграунд на джиу-джиуци и бойно самбо. Муай Тай му беше за сутрешното разгряване. Понастоящем не знам какво става с него. П.С: Във Вале Тудо ударите между краката не са забранени! В ММА мисля, че са абсолютно забранени. Но пък във Вале Тудо е въпрос на солидарност явно, нищо, че се избиват като зверове. Фул-контактът си е фул-контакт. Ама само ако на човек му издържат нервите. Този коментар е бил редактиран от Tzanko Stefanov на Mar 25 2016, 05:44 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Във Вале Тудо ударите между краката не са забранени! В ММА мисля, че са абсолютно забранени. Но пък във Вале Тудо е въпрос на солидарност явно, нищо, че се избиват като зверове. Фул-контактът си е фул-контакт. Ама само ако на човек му издържат нервите. Във Вале Тудо всичко е позволено. То точно това означава Вале Тудо на португалски. В ММА забраните са доста. Ако единият боец е на земята по гръб, а другият е прав, този на земята няма право да го рита, докато изправеният не е сложил коляно на пода. Бая такива смотани забрани има... То затова на бразилците им е бая зор в началото, когато влязат на някой ММА турнир - като се разпалят забравят за забраните и ги дисквалифицират. Помня, че едно време Ренцо Грейси беше поканил Антонио Силва в отбора си (тогава още беше в полусредна категория) за един шампионат на IFL и за един турнир го отсвириха три пъти за непозволени удари. А имаше време, когато в ММА се биеха без ръкавици... Ей го тук Бас Рутен какво ги прави: https://www.youtube.com/watch?v=uiGQIh-6Kdo Между другото, пуснали са ми по сателита два 24-часови канали с бойни турнири и съм на седмото небе! ![]() Ragnos, така е. Няма черно и бяло. Както казах, Мохамед Али също е легенда - в бокса. Както и Арнолд Шварцнегер е легенда в културизма, а Гунди в българския футбол. Но всички те са били легенди за времето си. За историята те ще си останат легенди, но действителността в бойните спортове днес е съвсем различна. Дори и да приемем, че за една малка част от днешните гладиатори ушу е бекграунд, то това е изключение. Що се отнася до ъдърграунд двубоите - ами то по-ъдърграунд от Вале Тудо няма накъде. Дори и ММА си е ъндърграунд, познат ни от едно време, но някои хора решиха, че могат да печелят много от това, затова го и легализираха. Винг чун не е бойно изкуство за турнири. Идеята при него е да се нанесат максимален брой удари за максимално кратко време - къси и бързи. А в турнирите, както писах и по-горе, особено от полусредна категория нагоре, нещата се решават с един удар. Няма кой да чака някой да си вкарва шамарчетата... Погледни видеото на Бас Рутен, което сложих. Приключва срещите точно с един удар, или с много кратко душене. |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 09:00 AM |