subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 519 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Заглавие
![]() Жанр: Драма с бойни изкуства Година: 2015 Режисьор: Уилсън Ип Актьори: Дони Йен, Майк Тайсън, Някакви Други Държава: Хонконг Времетраене: 104 минути Резюме: Майк Тайсън не е основният злодей, макар че очаквах да е. ![]() Трейлър: Издание: Ip.Man.3.2015.BRRip.XviD.AC3-EVO Прогрес: СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Tigermaster на Mar 13 2016, 11:56 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн ![]() |
Хе-хе, още като излезе първата част навремето, лафът: "Абе, какво му е ай пи-то на тоя?" се срещаше редовно в коментарите под торентите. ![]() Tigermaster, старо куче си в преводите, пък и не превеждаш азиатско кино за пръв път. Знам, че обичаш да си изпипваш преводите и си използваш главата, докато превеждаш. Обърни внимание на линковете, които ти пратих, част от споменатите от Рагнос неща са обяснени там, а и как да бъдат избегнати. За филма - наистина е много зле. Втората част сценарно удря дъното, докато тази тук копае в това отношение към земното ядро. Не знам тримата сценаристи дали не са си бъркали взаимно в дупките, но сценарият е тотална обида за интелекта. Плачевна операторска работа и тотално неадекватна режисура. Единствено японския композитор си е свършил кадърно работата и музикалният фон е чудесен. Бойната хореография в първите два филма е дело на Саммо Хун и адски ми хареса, докато тук е поверена на Юен У-пин, който се слави като най-добрият в тази професия, но нещо не му се е получило особено добре. Това, което ме довърши, беше изключително нескопосаната игра на целия каст. Дразнещо преиграване, Дони Йен показва емоционален спектър на пън, дори Майк Тайсън не беше себе си. И мен ме е яд, че не са наблегнали повече на линията с Брус Ли, за която загатнаха в края на 2-та, но там проблемът се оказва в липсата на разрешение от неговото семейство. ![]() Не мога да си обясня защо на този филм му липсва визия, мащаб и класа. Къде и за какво са отишли 36 млн $ не е ясно (това са огромни пари за подобна продукция). Няма използвани пейзажни кадри, няма използвани филтри за камерата, дори една кьорава кола няма. Явно всички са ходели пеша от единия до другия край на Хонконг. Явно ще си припомням първите два филма, които са класа и ще забравя за съществуването на това недоразумение. И лека подсказка - гледайте "The Grandmaster" на Уон Кар Уай и "The Raid 2" на Гарет Еванс, за да видите брилятно изпълнено това, което няма да видите в "Ип Ман 3" Бюджетът на индонезийския филм е 4,5 млн доларес, вижте за каква бойна хореография тип масовка става дума Този коментар е бил редактиран от mike28 на Mar 22 2016, 08:29 PM |
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:03 PM |