subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 519 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Заглавие
![]() Жанр: Драма с бойни изкуства Година: 2015 Режисьор: Уилсън Ип Актьори: Дони Йен, Майк Тайсън, Някакви Други Държава: Хонконг Времетраене: 104 минути Резюме: Майк Тайсън не е основният злодей, макар че очаквах да е. ![]() Трейлър: Издание: Ip.Man.3.2015.BRRip.XviD.AC3-EVO Прогрес: СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Tigermaster на Mar 13 2016, 11:56 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Така.... Гледах филма с превода. Отличен слагам ![]() Колкото до филма-смятам, че това е най-добрата от всички серии. Има хубава хореография, която ще допадне на любителите на филми с бойни изкуства, има и чисто човешката страна. Показани са отношеничта в семейството на Ип ман, имаше и места във филма, които ме натъжиха... Определено ми хареса. От самата хореография най-добра е бойната сцена между Майк Тайсън и Дони Йен. Уинг чун е интересен стил. Много ми е любопитно как човек не повече от 70 кила издържа на канонадата от удари и крошета на боксьор тежка категория. Как може да се блокират подобни удари като се има предвид скоростта, с която Тайсън удря. Като се има предвид какво прави Тайсън на ринга. Във филма има хореография, факт! Но предполагам, че е възможно нещо подобно. Отговор на този въпрос може да ми даде някой, който тренира този стил. И така.. Филмът определено ще ми влезе в колекцията. ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:14 AM |