subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 213 Регистриран: 10-March 13 Град: От къде ли не Потребител No.: 132 997 Статус: Офлайн ![]() |
[center] ![]() ТИРАНИН Премиера: 24.06.2014 г. Държава: САЩ Жанр: Драма, Език: Английски Времетраене: ~ 42 мин. Рейтинг: 7.9/10 В ролите: Адам Рейнър, Дженифър Финиган, Ашраф Бархом, Моран Атиас, Ноа Силвър, Алис Кридж, Александър Карим, Камерън Гарей, Сибила Дийн и др. ![]() ![]() РЕЗЮМЕ "Тиранин" разказва историята на скромно американско семейство, което е въвлечено в машинациите на размирен народ от Близкия изток. Басам „Бари” Ал Файед (Адам Рeйнър) е най-малкият син на противоречивия диктатор в разкъсваната от война държава. Бари се завръща в родината си, след самоналожено 20-годишно изгнание в Америка, за сватбата на племенника си. Когато баща му умира неочаквано, Бари е принуден да влезе в коварната политика на семейството и народа си, неохотно поемайки ролята на довереник и съветник на темпераментния си брат – Джамал (Ашраф Бархом) – новия президент на Абудин. Докато съпругата му американка и децата му се опитват да проумеят причината за оставането му, Бари се превръща в мощна сила в правителството, тласкан от идеята си да внесе човешки свободи в родината си. Когато осъзнава, че Джамал няма никакво чувство за справедливост и морал, Бари заговорничи с членове на американското правителство за свалянето на тираничната власт на брат си. ВТОРИ СЕЗОН ![]() ![]() 1. "Mark of Cain" - Субтитри 2. "Enter the Fates" - Субтитри 3. "Faith" - Субтитри 4. "A House Built on Sand" - Субтитри 5. "A Viper in the Palace" - Субтитри 6. "The Other Brother" - Субтитри 7. "The Awful Grace of God - Субтитри 8. "Fathers and Sons" - Субтитри 9. "Inside Men and Outside Women" - Субтитри 10. "Zanjir" - Субтитри 11. "Desert Storm" - Субтитри 12. "Pax Abuddin" - Субтитри Season 2 - Субтитри Трети сезон го поемам самостоятелно. Няма да съм светкавична с преводите. И друго превеждам. Пожалете старата жена, не може по-бързо! ![]() Този коментар е бил редактиран от The Evil Queen на Aug 6 2016, 02:47 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ми как да ги има като съм ги изтървала ![]() Боряна белята, приятно ми е ![]() Този коментар е бил редактиран от goranovab на Dec 18 2015, 09:27 AM |
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 09:51 PM |