subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=insert clever meme here=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 345 Регистриран: 15-December 09 Потребител No.: 103 756 Статус: Офлайн ![]() |
Синове на Анархията
сезон 7 ![]() Година: 2008 - 2014 Режисьор: Кърт Сатър Актьори: Чарли Хънам, Кейти Сагал, Томи Фланегън, Ким Коутс, Марк Буун мл., Маги Сиф, Тео Роси и др. Държава: САЩ Времетраене: 45 мин. на серия Трейлър: Епизод 1: ЧЕРНИЯТ ВДОВЕЦ Епизод 2: ОТ ПУСТО В ПРАЗНО Епизод 3: ИГРА С ЧУДОВИЩАТА Епизод 4: ГОРКИТЕ МАЛКИ АГЪНЦА Епизод 5: СТРАННО ИЗРИГВАНЕ Епизод 6: АКО МОЖЕШ, НАПРАВИ ГО Епизод 7: ГРИЙНСЛИЙВС Епизод 8: РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ГАРВАНИТЕ Епизод 9: КАКВО НЕЩО Е ЧОВЕКЪТ Епизод 10: ВЯРА И ОТЧАЯНИЕ Епизод 11: ОДЕЖДИТЕ НА СКРЪБТА Епизод 12:ЧЕРВЕНА РОЗА Епизод 13: КАКЪВТО БАЩАТА... По превода работиха mass_effect и Fiend ![]() Този коментар е бил редактиран от mass_effect на Dec 12 2014, 11:03 AM |
------------------------------------ Из дебрите на ИнтернетО:
User 1: "гледах го - слаб филм" User 2: "мерси за мнението ... прочетох го - не ми хареса" |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=insert clever meme here=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 345 Регистриран: 15-December 09 Потребител No.: 103 756 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Нещо май съм изпуснал аз. ![]() Нито се бях обидил, нито съм го банвал, блокирал, ни дай боже. Предлагам да си потърси проблема другаде. Отделно дори и да речем, че такова нещо като блокиране е имало (а не е), ми пиши в темата бе! Каквито въпроси да си имал, задай ги в темата на всеослушание вместо да регистрираш нови подигравателни никове и да си просиш БАН. Отделно, след като вече си си регистрирал нов ник защо не ми писа отново на лични, ами хвърляш бълвоч в темата??? Сигурно и него съм блокирал без да го знам какъв е, нали? Цитат За разлика от теб, аз винаги съм сериозен и за това ще ти кажа, че нямаше да се стигне до никакви ''изхвърляния'' от ''прясно регистрирани никове'', ако колегите ти приемаха и чуждо мнение, още повече след като то не е било с цел да им се наложи и с презумцията за единствено, а напротив - е изказано цивилизовано, културно и възпитано, и с дължимото уважение към доброволният им и не-заплатен труд. Трудно ми е да разбера какъв ти е проблемът. Както виждаш всички преведени от мен епизоди досега имат синхронизация за всички релийзи, така че що се пениш не си обяснявам. П.П. Със Sty сме се засекли в отговорите си. След като той написа, че има опция входящата ми кутия да се напълни и потребители да не могат да ми изпращат съобщения, поизтрих малко писма, така че ако проблемът е бил в това, то вече не трябва да го има. П.П. 2 PITBULL_MR_305, Сега обърнах внимание, че си писал, че съм те бил блокирал по IP. Това ми говори, че си опитал да ми пишеш и от новия си акаунт и пак не си успял, което пък от своя страна ми говори, че именно пощенската ми кутия е била пълна. Дето вика sty, аз по IP не мога да банвам, блокирам и каквото и да било друго. Друг е въпросът, че ако не исках да общувам с теб в последното или предпоследното си лично съобщение нямаше да ти задавам въпроса за това кои серии си синхронизирал понеже нямали синхро за 1080p версиите, на който си и отговорил по-горе. За това спря ли да се замислиш? Този коментар е бил редактиран от mass_effect на Oct 6 2014, 10:13 AM |
------------------------------------ Из дебрите на ИнтернетО:
User 1: "гледах го - слаб филм" User 2: "мерси за мнението ... прочетох го - не ми хареса" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:05 PM |