subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Sep 30 2013, 10:37 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
ЗАТВОРНИЦИ ![]() Жанр: Криминален, Драма, Трилър Година: 2013 Режисьор: Дани Вилньов Актьори: Хю Джакман, Пол Дано, Джейк Джиленхол, Мария Бело, Вайола Дейвис, Мелиса Лео Държава: САЩ Времетраене: 145 минути Резюме: Джейк Джиленхол, Мария Бело и Хю Джакман са звездите в криминалния екшън-трилър “Затворници”, който разказва за обикновения провинциален дърводелец Келър Довър (Джакман), чиито живот се променя след като младата му дъщеря и нейната най-добра приятелка са отвлечени. Първоначално, случая изглежда лесен, но скоро става ясно, че полицията не може да се справи и Келър е принуден сам да продължи издирването. Безкомпромисен в действията си и подкрепян от съпругата си Грейс (Бело) той прави всичко възможно за да открие дъщеря си и нейните похитители. Нещата се усложняват още повече след появата на самоуверения Локи (Джиленхол), който е един от полицаите разследващи случая. Локи е убеден, че ще успее да открие отвлечените момичета, а с действията си Келър се превръща в още един от хората които младия полицай планира да вкара в затвора. Prisoners 2013 TS Blur MP3 MiLLENiUM - Субтитри СУБТИТРИТЕ ДА НЕ СЕ КАЧВАТ ПО ДРУГИ САЙТОВЕ! ДАВАЙТЕ ЛИНК САМО ОТ САЙТА! Нямам време за синхрони. Като излязат читави релийзи, който може и желае да синхронизира. Този коментар е бил редактиран от foxbg на Oct 30 2013, 06:20 PM |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Nov 25 2013, 06:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Човекът-група =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 2-August 08 Град: Плевен Потребител No.: 74 735 Статус: Офлайн |
Какво разбрах и не разбрах аз: спойлерОтвори! - отчето остана в "милицията", ще го съдят - негърчето избяга, защото бабукът хвана бялото и другото не можа - това със змиите не ми стана ясно, но този беше избягал 3 седмици след отвличането - Алекс е първият отвлечен, дадоха майка му да го гледа на една касета като малък. Накрая се разбра, че са се събрали. 90 минути са малко, даже ако се бяха напънали по американски, можеше 6-10 серии да "изтаковат". |
|
------------------------------------ Нямаш ли си свой човек, загубен си, мой човек!
|
|
|
|
|
Nov 25 2013, 06:42 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Дискусията със спойлери продължава, коментирал съм в курсив: спойлерОтвори! - отчето остана в "милицията", ще го съдят Да, ясно. Но неговата история си остана недоразвита. А постъпката си е достойна направо за цЕл друг фиУм... - негърчето избяга, защото бабукът хвана бялото и другото не можа Mи, аз пък това с хващането го разбрах, че то беше избЕгало и някаква женица го намери близо до пътя. А как избЕга от бабугера - не стана ясно. Нещо се ломотеше за завършване на лабиринтите и да си одиш дОма, ама неясно... - това със змиите не ми стана ясно, но този беше избягал 3 седмици след отвличането За тоя бабугерът рече, че се сетила, че го били отвлекли, след като го видяла сега по телевизията. Ама нищо повече не стана ясно... - Алекс е първият отвлечен, дадоха майка му да го гледа на една касета като малък. Накрая се разбра, че са се събрали. Да, това беше първото отвлечено откОле дете, за което прочете и детектив Броукбек. Ама не се изясно точно участието му в отвличането и ще го подведат ли под отговорност... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
foxbg Prisoners Sep 30 2013, 10:37 AM
Thank YOU! <#thank#> Sep 30 2013, 10:38 AM
-= F o z z y =- Този филм ми се стори толкова добър, че се усъмних... Nov 25 2013, 06:04 PM
Уди - Защо зарязаха така недоразвит персонажа на отчет... Nov 25 2013, 10:46 PM
nippo Добър е филма, но съвсем спокойно можеха да го вме... Nov 25 2013, 06:18 PM
nippo Fozzy.
Аз разбрах, че Алекс не е виновен за отвли... Nov 25 2013, 07:02 PM
Hristo Lishev Ти ме навеждаш на още мисли:
- за попа - детектив... Nov 25 2013, 07:03 PM
tato Престарали са се в опита си да сътворят някакъв ма... Nov 26 2013, 02:58 AM
zaharchee Филмът не беше нищо особено.
Още в началото се раз... Nov 27 2013, 11:15 AM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th December 2025 - 02:10 PM |