subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 22 Регистриран: 21-July 13 Потребител No.: 134 378 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, Нов съм в сайта и не знам дали това е правилната тема, в която да попитам, но не намирам по-подходяща. Въпросът ми е свързан с това колко време отнема одобрението на качени в сайта субтитри и ще получа ли някакво известие, ако поради някаква причина не са били одобрени. Благодаря предварително! |
------------------------------------ The most important thing is the Method!
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, Нов съм в сайта и не знам дали това е правилната тема, в която да попитам, но не намирам по-подходяща. Въпросът ми е свързан с това колко време отнема одобрението на качени в сайта субтитри и ще получа ли някакво известие, ако поради някаква причина не са били одобрени. Благодаря предварително! Обикновено субтитрите се одобряват в рамките на 1-2 часа максимум. Зависи в коя част на денонощието са качени. Ако има някакви проблеми, задължително ще получите Л.С. защо не са одобрени субтитрите и какво трябва да поправите в тях. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th September 2025 - 05:19 AM |