subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Когато настъпи такъв момент, никога не е лесно... Ние сляпо сме вярвали в чистите намерения не на един или двама, застъпвали сме се за правдата... Но когато застигне нас, започваме да се двоумим как да го представим пред другите, защото трябва да бъдем харесвани, не постоянно упреквани, дамгосвани, дам... Е, това не е такава тема. Това е напълно човешка, елементарна тема с молба. Молба от мен – да помогнем на хора, достойни хора, не политици или депутати, просто хора, майки, съпруги… Изпитанието, пред което ги е поставил Господ, може само да ни положи на колене, с ръце, протегнати нагоре. Другите спасители са медиците, медикаментите… Аз мога само да помоля в тези тежки дни всеки да помогне с каквото може. Надявам се, че това ще породи смелост в така плахите ни желания за съдействие и колегите ще разкрият част от тези драми. |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн ![]() |
Аз ще се моля! И след 7 юли чак мога да помогна с друго ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th October 2025 - 09:17 PM |