subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 12 2013, 10:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 12-May 13 Потребител No.: 133 864 Статус: Офлайн |
Здравейте, искам да съобщя са техническо пречка. Аз използвам прокси и като чукна на 'свали субитрите', страницата просто се презарежда, без да ми дава възможност за сваляне. Проблема вероятно може да се крие в изпращтане на нещо преди хедърите или в грешно подадени Content-type или Content-Disposition. Благодяря, ще се радвам да съдействам да се оправи това. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
May 14 2013, 12:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 12-May 13 Потребител No.: 133 864 Статус: Офлайн |
Здравей Babilon, Според мен , проблемът си заслужава да му се обърне внимание поради: - Корекцията е минимална, един ред от вашия код и администратора може да го обрави за минути - "Сайтът не е филтриран към външни IP връзки." - това е така, но много хора са извън България (като мен) и теглят от замун чрез прокси, като искат да свялят субтитри - вашият сайт не работи. Трябва да се изключва проксито във настройките ... - "Проблемът не е при нас." - това може да е така, но по принцип трябва да се погледне, защо не работи през прокси. Съвремените интернет браузъри са направени много гъвкави са да се избягват проблеми със сърфирането, докато кода на прокси сървърите се придържа към установените правила, и евентуално грешно подаден хедър от вашия сайт е възмозно да не сработва с прокси. Пробвах други сайтове, включително Унактим и там си работи коректно. - "Не е необходимо да се влиза през прокси, за да се дръпнат субтитри" -20 % от посетителите ползват прокси, съзнателно или не-съзнателно, което не зависи от тях. Някои интернет доставчици слагат невидимо прокси за да пестят от теглене, а пък на работа това е задължително за да се ограничи достъпа до външните мрежи. Моля, препрати молбата ми до администратора на сайта. Благодаря |
|
|
|
|
|
|
tagno прокси May 12 2013, 10:09 PM
Babilon Сайтът не е филтриран към външни IP връзки. Пробле... May 12 2013, 11:03 PM
Babilon Аз съм един от администраторите, така че не е необ... May 14 2013, 02:18 PM
tagno Здрасти,
в index.php, act=download vemesto header(... May 14 2013, 03:20 PM
S73L1 това е така, но много хора са извън България (като... May 14 2013, 03:52 PM
tagno Отговорът е "За удобство", тъй като линк... May 14 2013, 04:30 PM
johim Може да пробвате отново - inline се изпраща само в... May 14 2013, 04:54 PM
tagno Благодаря Johim,
сега е attachment, но пак не рабо... May 14 2013, 05:39 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th November 2025 - 11:43 AM |