subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте!!! Какво е мнението на Гилдията за случващото се в Замунда... |
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 114 Регистриран: 4-February 08 Град: Враца Потребител No.: 59 913 Статус: Онлайн ![]() |
Станах ъп, за да качвам торени, а качвам торенти за хората. Не ги садя в градинка, за да обирам плодовете. Всъщност плодовете ги има. Едното простичко Благодаря в коментарче под торента. Най-често на 20 коментара от "мастити критици" към дадения филм, или мрънкания, че няма субтитри в торента, а линка ще им извади очите, по един път. И все пак това едно на двадесет Благодаря ми даваше стимул да продължавам и така вече 6 години. Изведнъж се появява един елемент, който мисли че ще подобри нещата. Но единственото, което прави е да разбие постигнатото с много труд. Да разцепи един изграждан с годините колектив и да се обяви за новия Месия. Е аз поне нямах нужда от това, потребителите също. Сега какво имаме? Два разкъсвани от скандали сайтове на показ пред цялата държава. И потребители не знаещи какво да правят. Break не е моя герой и няма да бъде. Аз няма да се върна при него дори и да не успеем. Това е моята позиция и не задължавам абсолютно никой да я следва. ![]() Този коментар е бил редактиран от ferol на Apr 19 2013, 11:49 PM |
------------------------------------ Дойдох... Видях... Победих... "Break the walls down, cross the line!!!" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 13th October 2025 - 11:01 PM |