subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте!!! Какво е мнението на Гилдията за случващото се в Замунда... |
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 26-December 10 Потребител No.: 119 359 Статус: Офлайн ![]() |
Беше ми трудно да следя чата, но като има тема във форума е по-удобно. За мен цялата история е супер странна. Хората, дето пишат субтитри къде искат да им се намират те? Питам, защото ми е интересно. Знаем вече позицията на сайта, интересуват ме преводачите.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 148 Регистриран: 30-July 08 Град: Киото Потребител No.: 74 560 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Беше ми трудно да следя чата, но като има тема във форума е по-удобно. За мен цялата история е супер странна. Хората, дето пишат субтитри къде искат да им се намират те? Питам, защото ми е интересно. Знаем вече позицията на сайта, интересуват ме преводачите. Първо, ние сме преводачи, а не "хора, дето пишат субтитри". Засега политиката е да не се асоциираме с .NET, особено след идеите на техния екип да вграждат субтитрите директно в торента и да няма линк към нас. Това е пълно неуважение към труда ни. Няма да се учудя, ако някои се захване да ни трие и никовете от субтитрите ни. Изрично помолихме да се изтрият субтитрите ни от .NET, но отговорът беше, че вече имаме права да махаме и слагаме субтитри в сайта им. Отделен е въпросът, че половината от нас са с банове там и няма как вече да редактираме торентите. Да не говорим, че да редактираш хиляди торенти е непосилна задача. Точно и с такава умисъл ни отговори подлизуркото... шефа на .NET. |
------------------------------------ Гугъл преводач... форевър!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th October 2025 - 03:57 AM |