subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Колеги, помагайте! Днес забелязах, че не мога да свалям нищо с всички браузери, които имам... Явно след ъпдейт на Уиндоуса нещо се е сменило и не ми дава да свалям нищичко! Пробвах с Гугъл Хром, Мозила и IE. При Хрома и IE ми излиза, че "Сканирането за вируси беше неуспешно" ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Пробвай следното: 1. Стартирай Local Group Policy Editor - стартиране. стартиранеОтвори! To open the Local Group Policy Editor from the command line Click Start , type gpedit.msc in the Start Search box, and then press ENTER . Ако се съди по това ![]() Но пишеш, че "...последната папка просто я няма". Следователно няма да имаш Attachment Manager и трябва да го добавиш. 2. Добавянето става така. За Attachment Manager ти трябва да избереш файла AttachmentManager.admx. добавянеОтвори! To add or remove a classic Administrative Template file (.adm file) Using the Local Group Policy Editor, open the Local Group Policy object you want to edit. In the console tree, under either Computer Configuration or User Configuration , right-click Administrative Templates . Click Add/Remove Templates . Do one of the following: To add a template, click Add . In the Policy Templates dialog box, click the template you want to add, and then click Open . To remove a template, in the Current Policy Templates list, click the template, and then click Remove . 3. След това ще можеш от Local Group Policy Editor да направиш промените. Би следвало и в регистрите ти да се появят тези папки. Този коментар е бил редактиран от JackDan на Mar 19 2013, 01:03 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th October 2025 - 04:28 PM |