subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Колеги, помагайте! Днес забелязах, че не мога да свалям нищо с всички браузери, които имам... Явно след ъпдейт на Уиндоуса нещо се е сменило и не ми дава да свалям нищичко! Пробвах с Гугъл Хром, Мозила и IE. При Хрома и IE ми излиза, че "Сканирането за вируси беше неуспешно" ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Babilon, пробва ли да потърсиш хора с подобни проблеми в гугъл? Help-а на Microsft нищо ли не казва по въпроса? Питам такива глупави въпроси, защото на работата ми има машини с Win ХР, Win 7 и Win Server 2011 и точно вчера след ъпдейтите не срещнах такъв проблем. (На машина с Win 8 пък не пробвах да тегля нещо от Интернет). Проблема да не с настройки на антивирусната програма? Дали преинсталация ще оправи проблема? Според мене, ако повториш същите стъпки каквито си направил и преди, проблема ще се повтори. (Пък и имаше нещо с лицензите на Windows. Май три пъти ти позволяваше да активираш през Интернет, а всяко следващо активиране е възможно след като се обадиш по телефона). Ако не си махнал restore points, не можеш ли да върнеш системата преди ъпдейтите? Ако това не помогне, аз бих махнал антивирусната програма и след рестарт бих проверил дали мога да тегля. Ако пък не ти се маха антивирусната - ровичкай из настройките за сигурност. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 09:23 PM |