subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
ТРАНСПОРТЕР
Този коментар е бил редактиран от tato на Jan 9 2015, 12:16 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
1. По различните телевизии сериалът е излъчван в 11/12 епизода и в различна последователност. (Три варианта до момента.) 2. В различните BluRay издания сериалът е в два варианта. 2.1 DC, GZCrew & PSIG: 11 епизода в една и съща последователност. 2.2 ROVERS: 12 епизода в нова последователност Епизодът, който липсва в 2.1, се казва Give the Guy a Hand и в пакета ROVERS е под номер 01x07. Аз обаче вече бях превел повече от половината сезон, следвайки последователността от 2.1, и за да не става объркване, при мен е 01x12 (вечех имах друг 01x07), но вътре в архива, файлът се казва 01x07, според номенклатурата на ROVERS. За повече инфо: обяснено е в Wikipedia (линк в първия пост). Моят съвет е да изчакате до 17-и март, когато ще довърша целия сезон и ще кача пакети за различните издания, и с които не би трябвало да се получава объркване. Този коментар е бил редактиран от tato на Mar 4 2013, 10:43 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd September 2025 - 04:24 PM |