subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Feb 19 2013, 10:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 217 Регистриран: 2-December 11 Град: Зоната на Здрача Потребител No.: 126 709 Статус: Офлайн |
Red Dawn / Червена зора
![]() Жанр: Екшън Година: 2012 Режисьор: Дан Брадли Актьори: Джош Хътчерсън, Крис Хемсуърт, Исабел Лукас, Джош Пек, Адриан Полански, Брет Кълен и др. Държава: САЩ Времетраене: 93 минути Резюме: Приключенският екшън с Крис Хемсуърт и Исабел Лукас разказва за жителите на малък град в щата Вашингтон, които се превръщат в мишени на масирано севернокорейско нападение. Пристигнали с флотилия от самолети вражеските войници завземат не само малкото градче, но и цялата страна. Бързо и без никакво предупреждение всички жители се превръщат в затворници на собствените си градове. Решени да се борят на всяка цена и да сложат край на окупацията група младежи от вашингтонския град, предвождани от непоколебимия Джед Екърт (Хемсуърт), се насочват към обширна гориста местност където започват да тренират и да планират своите бъдещи атаки. Приели името “Върколаците” (вдъхновено от наименованието на гимназиалния талисман) и превърнали се в партизанска група младите момчета и момичета отвръщат на удара и се впускат в безмилостна битка на живот и смърт. ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от KikoDraka на Feb 23 2013, 09:29 PM |
|
------------------------------------ Под всеки рай лежи един ад, а между тях съм аз - с поглед нагоре и душа надолу... |
|
|
|
|
Thank YOU! <#thank#> Feb 19 2013, 11:52 PM
star6inkata Нищо лично, но ми е любопитно още в колко сайта им... Feb 20 2013, 01:24 PM
KikoDraka Работя за себе си и споделям труда си с хората в д... Feb 20 2013, 04:33 PM
sty Работя за себе си и споделям труда си с хората в д... Feb 23 2013, 10:13 PM
KikoDraka sty, не се дразня. Съжалявам, ако съм прозвучал та... Feb 24 2013, 12:08 AM
sty sty, не се дразня. Съжалявам, ако съм прозвучал та... Feb 24 2013, 12:22 AM
dumbeto Благодаря! :) Feb 25 2013, 05:24 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th May 2026 - 06:57 PM |