subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
С тази програма работя вече над три години и такова чудо ми се случва за пръв път. Пускам я, работи си нормално, всичко е наред, обаче в момента в който пусна нещо друго, дори само един най-обикновен браузър, SW ми казва чао и се изключва. И ако преди това не съм си запаметила превода, жална ми майка... Преинсталирах амнайсе пъти - файда йок! Дайте акъл, хора, не знам какво да правя. Проблемът възникна, откакто се наложи да си сменя харда и съответно да преинсталирам всичко отначало. Преди бях с SP1, сега съм с SP2 и имам подозрения, че там се получава някакво меле, но от тия неща разбирам само колкото да не е без хич... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
С тази програма работя вече над три години и такова чудо ми се случва за пръв път. Пускам я, работи си нормално, всичко е наред, обаче в момента в който пусна нещо друго, дори само един най-обикновен браузър, SW ми казва чао и се изключва. И ако преди това не съм си запаметила превода, жална ми майка... Преинсталирах амнайсе пъти - файда йок! Дайте акъл, хора, не знам какво да правя. Проблемът възникна, откакто се наложи да си сменя харда и съответно да преинсталирам всичко отначало. Преди бях с SP1, сега съм с SP2 и имам подозрения, че там се получава някакво меле, но от тия неща разбирам само колкото да не е без хич... Дава ти онова с Don't Send ли? Това е малко на късмет, преди и при мен ставаше, но след едно преинсталиране не става. А иначе преди да дадеш Don't Send можеш да си запишеш преведеното безпроблемно. Това преди в един форум четох, че са информирали създателя на SW за грешката и как точно да я оправи, но той (по-скоро тя, щото е някаква фирма) казала, че не смята да издава бъдещи версии на SW. Или нещо такова беше, отдавна беше, не мога да помня чак толкова. Доколкото си спомням май имаше някакъв начин за оправяне, ама като не ми е трябвал, не съм го гледал. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Остава ми само успокоението, че проблемът не е при мен. Soler беше така добър да вземе тегобите ми присърце и се порови из форума на URUSoft. Оказа се, че се получава несъвместимост между SW и DirectVobSub (каквато преди поне при мен нямаше). От настройките на DirectVObSub му зададох да не се зарежда и съответно SW престана да се крашва. Така че положението е позакърпено ![]() Edit: ivajlap, опитах по твоя начин, но пак прави мизерии. Иначе не го знаех този номер за съвместимостта с Windows. Виж ти, колко интересни неща се научават ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от milenski на Jan 20 2007, 04:51 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th September 2025 - 11:06 AM |