subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Дж. Едгар ![]() ![]() Жанр: Биографичен, криминален, драма Година: 2011 Режисьор: Клинт Истууд Актьори: Леонардо Дикаприо, Джош Хамилтън и др. Държава: САЩ Времетраене: 137 минути В основата на сюжета на биографичната драма са взетите решения и действия на Хувър, някои от тях считани за радикални, които променят изцяло политическото лице на Америка. Въпреки, че се превръща в заплаха за почти всеки политик във Вашингтон, Хувър успява да остане на ръководната позиция на ФБР в продължение на 48 години. Това постижение, според историците, се дължи на притежаваните от Хувър множеството документи с изобличаваща информация, които са били основния коз срещу политическите му противници. (Източник: cinefish) Издание: J.Edgar.2011.Cam.XviD.Feel-Free Прогрес: 100% Eдно допълнително четиво за по-любознателните: Статия СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Jan 30 2012, 10:28 PM |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн ![]() |
Обичам филмите на дедо Истууд, освен страхотен актьор, се оказа и великолепен режисьор. Дикаприо видимо израсна през последната декада и определено добре си подбира ролите. Честно казано, филмът не ме впечатли особено (от американските автобиографични, повече ми допадат "Авиаторът"и "Рей") и намирам оценката в IMDB за реална. Макар и до момента да липсват няколко минути от превода (което скоро ще бъде поправено), субтитрите са майсторски изпипани, за което огромни благодарности на Zaza! ![]() P.S. Единствено съжалявам, че един от любимите ми актьори (а очевидно и на Клинт Истууд - Морган Фрийман няма участие в лентата. Този коментар е бил редактиран от mike28 на Feb 12 2012, 12:31 AM |
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 13th August 2025 - 09:30 PM |