subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Jan 8 2012, 11:44 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 619 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн |
ДАМА, ПОП, АСО, ШПИОНИН
![]() Жанр: Трилър Година: 2011 Режисьор: Томас Алфредсон Актьори: Гари Олдман, Джон Хърт, Том Харди, Марк Стронг, Колин Фърт, Киаран Хиндс, Роджър Лойд-Пак, Стивън Греъм, Тоби Джоунс и др. Държава: Великобритания, Франция, Германия Времетраене: 127 минути Резюме: Международният дебют на нашумелият с "Покани ме да вляза" шведски режисьор Томас Алфредсон и класически шпионски трилър, създаден по едноименния роман на Льо Каре от 1974 г. В началото на 70-те години Джордж Смайли – бивш разузнавач, е нает тайно от доскорошния си работодател да разкрие къртица в британските тайни служби. Смайли е преследван от оплетеното си минало, в което е замесена и руска шпионка. Сега му се налага да разследва бившите си колеги. Заедно с асистента си Питър Гилъм той се потапя в мрачните дебри на Европа от епохата на Студената война – място, където зад всеки приятел се крие вероятен предател. Впечатляващият визуален стил на филма разкрива непостоянството и уязвимостта на човешкото съществуване – все едно дали то е показано през очите на дете от предградие на Стокхолм или на изгубил илюзиите си таен агент с минала слава. Издание: Tinker Tailor Soldier Spy 2011 DVDRIP Xvid-BHRG Tinker Tailor Soldier Spy 2011 R5 AC3 XVID AbSurdiTy Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.R5.DVDRip.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.R5.XviD.AC3-REFiLL СУБТИТРИ Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.720p.BluRay.x264-iNFAMOUS Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.1080p.BluRay.x264-MOOVEE СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от dimi123 на Jan 14 2012, 08:44 PM |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Jan 11 2012, 02:05 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-January 12 Потребител No.: 127 551 Статус: Офлайн |
Трябваха ми субтитрите и ги направих сам - да бях изчакал още ден-два да си спестя зора. Не очаквах, че ще се появят всъщност. Никога не бях го правил, отне ми към 6 часа - очаквах да е един-два.... Както и да е, постнах ги, грамотен съм, не съм сигурен отговарят ли на "правилата" ви и няма да се засегна, ако не ги пуснете. Едва ли ще повторя усилието, беше донякъде и от любопитство. Много помогна наличието на английските субтитри, много по-рядко човек трябва да пуска видео и звук за контекст (особено за гледан филм, предполагам, както беше в тоя случай). Използвам случая да благодаря ня всички, които правят и разпространяват субтитри. [edit] Не ги пуснаха, таймингът (който просто ползвах) не се хареса нещо и разни други дреболии, все неща с които не бих си губил времето. Филмът се гледа съвсем добре със субтитрите, сложил съм ги тук все пак да има публичен достъп до тях: xxx [/edit] [edit2] Погледнах, че някой си Данчо ми е редактирал последния пост махайки линка, който бях сложил. Не съм съгласен да ми се редактират постовете от когото и да е, не смятам, че някой на тоя свят има акъла да ги подобри. Ако не съм спазил "правилата" ви тук постът ми може просто да бъде изтрит, не редактиран, благодаря. Ако не ви харесва, че поствам просто ми изтрийте акаунта, ще го преживея. Но не пишете от мое име. Пожелавам на всички засегнати от пренебрежението ми към "правилата", които са си си измислили да са все така успешни в живота. Линкът беше: ------ [/edit2] Този коментар е бил редактиран от Victoria на Jan 21 2012, 11:54 AM
Причина за редакцията: Български и английски субтитри се качват само на сайта!
|
|
|
|
|
|
|
dimi123 Tinker Tailor Soldier Spy (2011) Jan 8 2012, 11:44 AM
Thank YOU! <#thank#> Jan 8 2012, 12:11 PM
0ldSCho0l Като почитател на работата ти, се радвам, че ще им... Jan 8 2012, 01:06 PM
sean_connery Май за този филм ще има повече от един превод какт... Jan 8 2012, 04:07 PM
simeonhp Това ми прилича на: "Няма да участваме в конн... Jan 8 2012, 04:32 PM
mistar fix Благодарности за трудът при превода !!... Jan 9 2012, 02:32 AM
Babilon Никога не бях го правил, отне ми към 6 часа - очак... Jan 21 2012, 03:39 PM
sty Лоша Виктория! Как можа да изтриеш линка към с... Jan 21 2012, 03:10 PM
TheMiamiTiger Тоталитаристи такива, обидихте човека! :-O Jan 21 2012, 03:54 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th February 2026 - 07:30 AM |