subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн ![]() |
ЕДИН ДЕН ![]() ![]() Жанр: Драма, романтичен Времетраене: 107мин. Държава: САЩ Режисьор: Лоун Скарфиг Участват: Ан Хатауей, Джим Стръджис, Патрисия Кларксън, Кен Стот, Ромола Гарай и др. Издания: One.Day.2011.BDRip.XviD-Larceny | One.Day.2011.720p.BluRay.x264-Felony --- Моля не качвайте субтитрите в други сайтове! Благодаря! Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Nov 20 2011, 12:56 AM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
Днес гледах филма. Захарче, не знам кое точно не харесваш на Хатауей (дали това са качествата й на актриса?), но в този филм тя игра добре. Самият филм е по роман. Разказва се за връзката между момче и момиче и развитието в техните взаимоотношения се проследява на един и същи ден в 20 години, като се започва на деня на завършването им. Героят на Стърджис е този, който не помага за изграждането на тази връзка и преминаването й на по-зряло, по-сериозно ниво, просто щото самият той е неузрял егоцентрик, който съответно търси работа в телевизията като средство за постигане на слава. По-късно, с кариерата му е свършено и след като самият той бива изоставен от друга жена, чак тогава преоценя кое е по-важно в живота му и го търси в ... Париж. Връзката между тях стартира като приятелство, въпреки че можеше да стартира по друг начин, но те дискутираха да бъдат приятели. Но какво ли знам аз? ![]() Не отричам качествата й на актриса. Просто ми е адски антипатична. Но не мисля, че филмът ще ме разочарова... Ще видим. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Nov 18 2011, 03:34 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 09:55 PM |