subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Scary-Team ® ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 190 Регистриран: 24-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 86 Статус: Офлайн ![]() |
Bobby (2006) Жанр: Драма Година: 2006 Държава: САЩ Времетраене: 120 минути Режисьор: Емилио Естевес Участват: Хелън Хънт, Хедър Греам, Лорънс Фишбърн, Емилио Естевес, Ник Кенън, Хари Белафонте, Джошуа Джаксън, Антъни Хопкинс, Джой Браянт, Аштън Къчър IMDB Резюме: История за убийството на американския сенатор Робърт Ф. Кенеди на шести юни 1968г., изградена около 22 персонажа, които са били при хотел Амбасадор по време на убийството. Личен коментар: Такава сбирка от звезди скоро не бях виждал и ме поблазни да се изявя ![]() Приятно гледане! SUBS Този коментар е бил редактиран от WIGGER на Apr 12 2007, 09:27 PM |
------------------------------------ -= LeAdEr of Scary-Team ® =-
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scary-Team ® ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 190 Регистриран: 24-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 86 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Плюс това адвокатите му са много, явно се ползва от протекцията на много хора, затова дава срокове, а сроковете са точно за това, за да не се спазват. Get a real life ![]() Нещо много пишеш в множествено число - явно си изразител на някаква група "недоволни" хорица, но... защо никой не те подкрепя? Защо изобщо губиш време и нерви да пишеш и да подскачаш тук, при положение че файда няма?!? Ни най-малко не съм искал да подвеждам когото и да било за срокове. Не ти дължа обяснение, че бях командировка 4 дни през изминалата седмица, че сега цял уикенд се напъвам да превеждам, защото наистина много се забавих, но... Дали не ми се излиза малко по слънчицето? Или пък някой ще ми каже "Браво, голЕм си, велик си, мерси за превода!" - как ли не... Правя го с най-добрата воля на света, следователно ти само можеш да чакаш и нищо повече. А ако още веднъж си позволиш да ми държиш сметка за нещо, за което НЕ съм ти длъжен ни най-малко, ще се постарая да получиш наказание тук. Благодаря за вниманието и превода тече с пълна сила! Христос Воскресе, а аз дерзая ![]() |
------------------------------------ -= LeAdEr of Scary-Team ® =-
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн ![]() |
Тъй като магьосника-криминолог merlin1960 майсторски разгада причината за форумното ми присъствие и то без чужда помощ, не ми остава нищо друго освен да помоля да ми бъде сложена титла “advocate of WIGGER”, за да не става объркване. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 06:38 AM |