subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Aug 13 2011, 01:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 13-August 11 Потребител No.: 124 205 Статус: Офлайн |
Hi all Понеже от 2-3 дена имам 3Д телевизор , взех да се ровя за 3Д филми . И защото от години ползвам замундата тръгнах оттам . Първо изтеглих Аватар 3Д (19ГБ) но се оказа ,че е без субс на български , потърсих му субтитри но няколкото варианта който открих са SRT не се съвпадат с този релийз (освен това явно не са за 3Д защото седят размазани) . След това свалих филма за Гъливер (7.5ГБ) - интересното е че екрана и при него както на Аватар е разделен вертикално на 2 , но и субтитрите също се виждат на 2-те страни а щом се превключи телевизора на 3Д и субтитрите стават перфектни . Идеята ми е дали вече има някъде направени субтитри в този формат ASS (както са на Гъливер) и за Аватар 3Д или трябва някой който разбира да се занимава специално . Благодаря предварително. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Aug 13 2011, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 2-August 07 Град: Far Far Away Потребител No.: 40 032 Статус: Офлайн |
Здравей, Стелко! Нямам 3Д ТВ и никога не съм работил с въпросния формат субтитри, но може да пробваш следното: http://subs.sab.bz/?act=soft - намираш си от линка Subtitle Workshop и инсталираш - отваряш .srt субтитрите които имаш (с тази програма^) - Shift+Ctrl+S (Save As от File), ще ти се появи прозорец с различни формати, (при мен поне) вторият формат е Advanced SubStation Alpha (.ass) - цъкни го 2 пъти и запази Пак казвам, не те съветвам от личен опит, пробвай и кажи става ли, за да може да знаят и другите. Успех! |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
stelko1970 Avatar 3D Aug 13 2011, 01:42 PM
stelko1970 Здравей, Стелко!
Нямам 3Д ТВ и никога не съм р... Aug 17 2011, 08:32 AM
shad©w Моля, моля. Ако не бях аз, някой друг щеше да ти д... Aug 17 2011, 08:20 PM
Scooby Doo Добре де, телевизора ми е 3Д ЛЕД Самсунг, 37 инча,... Sep 2 2011, 01:20 PM
stelko1970 Добре де, телевизора ми е 3Д ЛЕД Самсунг, 37 инча,... Sep 24 2011, 10:30 AM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th September 2026 - 12:07 AM |