subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
ТОР: БОГЪТ НА ГРЪМОТЕВИЦИТЕ
Жанр: Екшън, Драма, Приключенски, Фентъзи Година: 2011 Режисьор: Кенет Брана Актьори: Натали Портман, Крис Хемсуорт, Антъни Хопкинс, Стелан Скарсгард и др. Държава: САЩ Времетраене: 114 минути ![]() Thor.2011.TS.READNFO.XViD-IMAGiNE СУБТИТРИ Thor 2011 PPVRIP IFLIX СУБТИТРИ Thor.2011.BDRip.XviD-Larceny СУБТИТРИ За BluRay версиите и BRRip-овете. Синхронизация - Lubo0 СУБТИТРИ Моля субтитрите ми да не бъдат качвани по други сайтове или тракери! Ако се напасват за друг рилийз, да се качват тук и да се дава линк към тях в торент темите. Благодаря! Този коментар е бил редактиран от Babilon на Aug 27 2011, 02:55 PM |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Това "БОГЪТ НА ГРЪМОТЕВИЦИТЕ" направо ме уби като видях в официалното заглавие. Мина ми през акъла защо са го кръстили така... Представи си как би звучало заглавието просто "Тор"... Каква би била първоначалната асоциация? Дали за Скандинавската митология, или за животински изпражнения...? ![]() __________ Този коментар е бил редактиран от danissimo на May 12 2011, 04:56 PM |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st October 2025 - 01:25 PM |