subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 10-March 07 Град: Vaitape, Bora - Bora Потребител No.: 17 595 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Ще може ли да ми предложите някои интересни сериалчета за гледане ![]() Благодаря ви предварително! |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ЛуД зА ВърЗвАНе ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 19 Регистриран: 22-December 06 Град: Belize city Потребител No.: 17 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Ще може ли да ми предложите някои интересни сериалчета за гледане ![]() Благодаря ви предварително! Моето предложение е да гледаш Старгейт СГ-1 и Старгейт Атлантис, реда на гледане: Старгейт (1994) - Това е филма, най-добре да гледаш удължената версия. После започваш Старгейт СГ-1 изглеждаш първите седем сезона, от там караш една серия Старгейт СГ-1 и една серия Старгейт Атлантис, всичко това ще изгледаш за около месец... разбира се, ако си фен/ка на фантастиката и направиш като мен, аз лично изгледах 180 /сто и осемдесет/ епизода един след друг за 2 седмици... ако гледаш така може за 3 седмици да си изгледал/а всичките 274 епизода и филма. Следващото ми предложение е Вавилон 5 и Кръстоносци заедно с филмите правени за Вавилон 5. Те ще ти отнемат още около 6 или 7 седмици (само 80-тина серийки са, но вече няма да ти се стои пред монитор/телевизор и ще гледаш по рядко). Ако след това се чудиш какво да гледаш ми се обади, мога да ти дам още 10-тина такива сериала които са свършили или са досататъчно дълги, за да ти отнемат още 3 - 4 месеца. Поздрави NenoRMaleN P.S. Този коментар е бил редактиран от NenoRMaleN на Mar 30 2007, 10:13 PM |
------------------------------------ There are only two things that are infinite, the Universe and the human stupidity and I`m not sure about the former. - Albert Einstein.
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st October 2025 - 03:02 PM |