subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Black Swan Черният лебед ![]() ![]() User Rating: 8.6/10 (43,999 votes) Жанр: Драма, Трилър Произход: САЩ Година: 2010 Режисьор: Дарън Аронофски Участват: Натали Портман, Уинона Райдър, Венсан Касел, Мила Кунис, Барбара Харшей и др РЕЗЮМЕ: Балерина-ветеран(Натали Портман) бива изместена от сцената от млада, амбициозна и талантлива танцьорка. Уменията на съперницата й са толкова невероятни, че у героинята на Портман се загнездва съмнението за намеса на свръхестествени сили и тя се мъчи да разбули тайната на конкурентката си. За версията Black.Swan.2010.DVDSCR.XviD-TiMKY Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 5 2012, 01:13 PM |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн ![]() |
Филмът ме грабна с блестящата актьорска игра и завладяващата история, но само на мен ли ми се зави свят от близкия кадър и постоянното клатене на камерата...? В първите 15-20 минути няма кадър по-далеч от лицето на главната героиня и не знам, може би после свикнах, но в началото това дразнеше. Успех с превода! |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 09:41 PM |