subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Dec 14 2010, 07:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Hungry sheep staring into space =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 25-July 10 Град: София Потребител No.: 114 236 Статус: Офлайн |
"Стъклен дом"
![]() Официален сайт Пред множество изкушения, нови заплахи, интриги и предизвикателства ще бъдат изправени героите в хитовия сериал на „Стъклен дом". Новите епизоди тръгват под надслова „Изкушението". Действието се развива 3 години по-късно. Толкова време е минало след драматичните конфликти в семействата на Атанасови и Касабови. Вече никой и нищо не е същото.Димитър и Камен са прекратили войната помежду си и омразата е оставена в миналото. Дани получава акции в мол "Витоша". След развода в семейство Атанасови, Христо тръгва по грешен път, а Елена e отворила нова страница в живота си, което не остава без последствия за нея. Чарли е решен да започне на чисто. Сиана вече е майка, а Алекс изглежда щастлива в новата си среда. Още едно събитие ще остави отпечатък върху развоя на събитията в сериала - появата на изчезналата преди години сестра на Боряна - Албена, чиято роля е изиграна от красивата Диляна Попова. Надявам се и вие да споделите мението си за сериала. Всеки понеделник от 20:00. Този коментар е бил редактиран от Victoria на Feb 12 2012, 01:04 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]() |
Dec 15 2010, 11:56 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Съгласен съм с казаното от sty - по-добре българска, отколкото турска... Ама защо да е сапунка, по дяволите...? Цитат Първо, трилогията "Хан Аспарух" беше титаничен провал. Ако сте останали с детските си спомени за него - гледайте го сега и пак ще си говорим. sty, филмът е на 30 години. Нивото на киното беше такова по това време. Мел Гибсън тръгна от "хитовото" заглавие "Лудият Макс"... Да си го гледал наскоро този филм? Да не говорим за "Конан", "Червената Соня" и още маса такива "супер продукции" от това време... |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Dec 16 2010, 12:46 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 732 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Гавриле, да ме прощаваш, ама здраво ме развесели с това Нивото на киното беше такова по това време. Нищо, по-младите винаги мислят, че "модерната епоха" започва десетина годинки след раждането им. "Хан Аспарух" е несполучлив опит за "киноепопея", филм с огромни претенции за мащабна историческа суперпродукция и гигантски за времето си бюджет, провален поради опита в него да се напъхат всякакви идеологически и патриотарски пропагандни клишета. Виж, от "Сватбите на Иван Асен II" можеше да излезе нещо като хубав филм с исторически сюжет и общочовешко послание, ако Апостол Карамитев не бе починал в разгара на снимките и това наложи цялостна преработка на сценария и много кръпки... "Лудият Макс", "Конан" и прочее са в други жанрове и нямат претенции, освен за здрав екшън плюс малко фентъзи... и добри приходи, разбира се. А "Козият рог" стана голям филм, много по-голям от иначе много добрия "Време разделно"... и знаеш ли защо? Ами защото разказа една общочовешка и в същото време наша си, българска история, разказа я прекрасно и просто, пестеливо и с чувство, с жестокост, но и състрадание. Голяма част от американските сериали също попадат във формата "сапунка", но са направени на много по-високо ниво. Причината не са само парите, ами и опитът, плюс количеството, което неминуемо прераства все някога в качество. Надявам се информацията, че се снимат и ще се снимат още 3 - 4 български сериала да не се окаже прибързана. Пък дано да успеем скоро да направим нещо конвертируемо и навън. Било то и "сапунка". Този коментар е бил редактиран от sty на Dec 16 2010, 01:00 AM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
mishkata Стъклен Дом Dec 14 2010, 07:44 PM
yvetted mishkata, това не е сайт за обсъждане на филми. Из... Dec 14 2010, 09:05 PM
Stone Ще ме извинявате, но това е сайт за субтитри, в ко... Dec 14 2010, 10:36 PM
sty По темата - фен съм на ацкото българско серялче - ... Dec 15 2010, 02:15 AM
The-Slugi mishkata, това не е сайт за обсъждане на филми. Из... Dec 15 2010, 01:25 AM
mishkata Аз наистина реших да направя темата, просто защото... Dec 15 2010, 01:51 PM
zaharchee Само на мен ли не ми харесва този сериал? Dec 15 2010, 02:30 PM
Babilon Само на мен ли не ми харесва този сериал?
Не само ... Dec 15 2010, 02:46 PM
Flash_1 Само на мен ли не ми харесва този сериал?
Н е си ... Dec 15 2010, 02:55 PM
vortex Аз и една серийка не съм гледал. Много се чудя дал... Dec 15 2010, 02:46 PM
mishkata Мен преди сериала много ме дразнеше, ама веднъж ка... Dec 15 2010, 03:20 PM
Babilon ... и като игра на актьорите(е само на някой).
Всъ... Dec 15 2010, 03:29 PM
mishkata Babilon напълно си прав. На много места сериала е ... Dec 15 2010, 03:32 PM
HeBuguM Еми задоволяваме се с каквото имаме разбира се, до... Dec 15 2010, 07:49 PM
foxbg "Ах бе, Бубе...." :haha: Къде отиде та... Dec 15 2010, 08:12 PM
sty Първо, трилогията "Хан Аспарух" беше тит... Dec 15 2010, 09:15 PM
mishkata Е наистина това е по-добре от някакви чалгаджийски... Dec 15 2010, 10:21 PM
BorisCo Сериалът ме кефи на макс.
Елена Петрова дразни с и... Dec 15 2010, 10:31 PM
Babilon Че коя себеуважаваща се държава няма да вкара патр... Dec 16 2010, 02:47 AM
sty Че коя себеуважаваща се държава няма да вкара патр... Dec 16 2010, 12:15 PM
mishkata
И мен доста ми харесва как играе ролята си Красим... Dec 16 2010, 08:44 AM
zaharchee И мен доста ми харесва как играе ролята си Красими... Dec 16 2010, 09:28 AM
mishkata
Не искам да кажа, че старите български филми не с... Dec 16 2010, 10:58 AM
Babilon Абсолютно съм съгласен с всичко написано в последн... Dec 16 2010, 12:34 PM
mishkata Абсолютно съм съгласен с всичко написано в последн... Dec 16 2010, 01:53 PM
Babilon В момента не ми се рови из нета да търся къде го б... Dec 16 2010, 03:55 PM
Kiddo Кой смее да спори с Бейбилон? Амаха я! Я не сп... Dec 16 2010, 01:24 PM
KokI_ Чак пълен не е. А и Стъклен дом не претендира за о... Dec 16 2010, 04:00 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th September 2026 - 11:41 PM |