subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
Еми какво повече да кажа, ![]() Някой гледа ли новия 10 епизод на сериалчето ? ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 15-January 07 Потребител No.: 1 155 Статус: Офлайн ![]() |
Иначе, според мен Лана ще разбере за Кларк преди да изчезне от сериала, сигурен съм. Клои също няма голямо бъдеще с Кларк. Според оригиналната история накрая Кларки е с Лоис се женят и си имат малко суперменче ххихи.[/quote] Тука май си прав, понеже преди няколко седмици четох по форумите(само дето не мога пак да го намеря) някой беше поместил интервю с един от сценаристите по точно един от въпросите които го питат - след като вече официялно Кристен Крюк потвърди че 7-ми сезон и е последен, какво ще стане с геройнята и. И онзи казва нещо от сорта че това е много далеч за сега и няма никаква идея, но кои знае може най-накрая да разбере тайната на Кларк. Това не е нищо конкретно просто го четох преди време някъде, тъй че не му давам много надежди за достуверност, а и може и някои да е пуснал и някво фейк интервю, но кой знае, ще гледаме ще видим. Този коментар е бил редактиран от repeto на Jan 17 2007, 06:45 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 31st August 2025 - 02:32 PM |