subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 18 Регистриран: 18-October 07 Потребител No.: 47 268 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте. От известно време разработвам програма за рипване на вградени субтитри в филм. Програмата е готова, но съм я тествал на 2-3 компютъра. Ако има желаещи, ще се радвам да я тестват. Ето малко информация за програмата: Име: VHSubRip Файл: Работи само с AVI файлове. Субтитри: SUB Размер: 1,95 MB ОС: WindowsXP SP3 (Само на XP съм я тествал) Ram: 60-70Мb Минимална резолюция: 1280х768 Език: Visual Basic 6.0 За желаещите да я тестват, пуснете първо 'TEST VHSubRip.exe' за проверка и запис на липсващи библиотеки. Текуща версия 4.09 beta Директен линк за сваляне:VHSubRip 4.09 beta Помощен файл:Help.pdf Корекции по версията: 1.Оправен проблем при запис на Sub файл. 2.Добавена функция за добавяне на текст в реда при Сканиране 'Само тайминг. /Сканиране субтитри/Напреднали/Само тайминг/Поле Програмата ще продължи да се развива. Ще се радвам на идеи и предложения за промени и усъвършенстване. ![]() Този коментар е бил редактиран от valhal1 на Mar 24 2021, 02:42 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 18 Регистриран: 18-October 07 Потребител No.: 47 268 Статус: Офлайн ![]() |
От горният бутон 'Субтитри' магат да се записват,четат и нови. Това се отнася и за настройките и таблицата с символите. Не е лошо да се записват евентуално да се ползват при някой друг филм. Пък и таблицата с символите ако стане прекалено голяма най-вероятно ще се забави и бързината на програмата. Препоръчително е при нов филм да се ползва и нова таблица с символи. А отностно изрязаният филм ,не знам дали си заслужава да се преправи цялата програма за единични случаи. Но все пак ако можеш да прехвърлиш филма да го тествам бих могъл да измисля нещо. Този коментар е бил редактиран от valhal1 на Nov 10 2010, 09:39 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 03:26 PM |