subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
И все пак може! ![]() * Даденото от колегата sed решение на проблема напълно отговаря на истината (всеки може да го провери), но лично мен не ме задоволява качеството на образа на превюто - картината е "назъбена" и пълна с цветови "артифакти": |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
___________________________ Относно VSFilter (DirectVobSub) - аз го харесвам и продължавам да си го ползвам в някои по-специфични ситуации. Не съм го инсталирал, свалил съм си само DLL файлчето и когато ми е нужно, го включвам, а когато работя с Workshop-а, го изключвам. Това става най-лесно с две .bat файлчета, които съдържат съответно командите за регистритане и премахване. Командите са съответно: Код Вкл. за Win 64 bit. C:\Windows\SysWOW64\regsvr32.exe "VSFilterVSFilter_x64.dll"
Вкл. за Win 32 bit. C:\Windows\system32\regsvr32.exe "VSFilterVSFilter.dll" /s Изкл. за Win 64 bit. C:\Windows\SysWOW64\regsvr32.exe /u "VSFilterVSFilter_x64.dll" Изкл. за Win 32 bit. C:\Windows\system32\regsvr32.exe /u "VSFilterVSFilter.dll" /s Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Feb 14 2022, 12:18 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 02:12 PM |