subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Mar 24 2007, 04:49 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Година: 2006 Жанр: Комедия Оценки: 8.3/10 @ www.tv.com , 7.8/10 @ www.IMDb.com Резюме: "Щастливеца Луи" е ситком за едно обикновено, живеещо в Ню Йорк, семейство с дете. С лоша работа, нервна жена и разглезена дъжеря, Луи трябва да се грижи за семейството си и да се опита да не полудее междувременно. Ролята на бащата се играе от създателя на ситкома и носител на награда Еми - Луис Си Кей. (прилича малко на raichinov Връзка към субтитрите: Целият сезон @ subs.sab.bz (в един общ архив) Сладурски ситком, с, на места, доста вулгарен хумор. Забавление, което си струва да преживеете. Субтитрите съм ги направил отдавна, едни от първите са ми. Респективно и качеството им е по-ниско, но съм замислил да ги редактирам, стига време да ми остане. Сериалчето е страхотно, за жалост втори сезон няма да има. Направих темата за да го има и във форума. Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 10:39 PM |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Mar 25 2007, 10:29 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Резюме: "Щастливеца Луи" е ситком за едно обикновено, живеещо в Ню Йорк, семейство с дете. С лоша работа, нервна жена и разглезена дъжеря, Луи трябва да се грижи за семейството си и да се опита да не полудее междувременно. Ролята на бащата се играе от създателя на ситкома и носител на награда Еми - Луис Си Кей. (прилича малко на raichinov Sisq0, ти затуй ли си ми такъв фен на катинарчето? Запали ми любопитството. Ще съм един от първите, които ще си свалят редактираните субтитри, за да погледам сериала. Благодаря за темата! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sisq0 Lucky Louie / Щастливеца Луи Mar 24 2007, 04:49 PM
parahoda Сериала е чук!!! Гледах го преди време... Mar 25 2007, 10:04 PM
The-Slugi Страхотен сериал! Страшно ме е яд, че няма да ... Mar 25 2007, 10:06 PM
Sisq0 Еми... няма да има. Господин Луис Си Кей се е скар... Mar 25 2007, 10:08 PM
Sisq0 Е какво, не си ли приличате, само дето той е рижав... Mar 25 2007, 10:50 PM
raichinov Напълно съм съгласен за "Щастливеца". Мн... Mar 25 2007, 11:01 PM
bron Хаха, наистина много прилича на Райчинов...и затов... Apr 4 2008, 11:18 PM
raichinov Аре, моля, нема нужда да я дъвчете тая дъвка повеч... Apr 5 2008, 12:09 AM
metost Сериалчето е невероятно! Случайно гледах един ... Apr 27 2008, 10:58 AM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd December 2025 - 10:23 PM |