subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
Еми какво повече да кажа, ![]() Някой гледа ли новия 10 епизод на сериалчето ? ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 15-January 07 Потребител No.: 1 155 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля че беше доста добър. Можеби от сега на татък ще бъдат на това ниво, понеже да бъда честен съм фен на сериала но епизодите да тук малко ме разочароваха. Да се надяваме че втората половина ще е на това ниво. Е какво още да кажа освен че с нетърпение чакам следващият епизод. Само това ме дразни че действието ще е в една серия. За толкова много значими персонажи можеха да я направят в две части. Само се надявам да не е прекалено сбита и всичкото действие да се развива прекалено бързо. Но пък ще видим и дано да се окаже най добрата до сега. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 05:18 AM |