subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
И все пак може! ![]() * Даденото от колегата sed решение на проблема напълно отговаря на истината (всеки може да го провери), но лично мен не ме задоволява качеството на образа на превюто - картината е "назъбена" и пълна с цветови "артифакти": |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Добре, реших да се върна пак към К-лайт. Деинсталирах СССР и сложих К-лайт 5.7. Експлорър не забива сега, обаче Н264 файловете не тръгват: "Failed to create dump file" това ми изписва при MP-HC. С WMP филмът си тръгва. За съжаление обаче не е така при SW. Авитата вървят в превюто, но MKV не тръгва (директно ме изхвърля от програмата). Следвах всички стъпки в описанието по-горе. Ще гугълна още малко, ще пробвам с преинсталации и дано да стане. Така и така цял ден се главичкам с този глупав проблем ![]() --- Не мога да повярвам! Проблемът се оказа наистина яко глупав. Очевидно VobSub е правил някакъв проблем и затова даваше грешка медиа плейъра. След като го махнах с поредната инсталация вече грешка нямаше, но пък директно ме изхвърляше. Тъкмо бях решил да го оставям за днес, когато се сетих отново да прегледам настройките на FFDShow. Raw Video си беше включено. А проблемът щеше да ми извади очите - Н.264 беше деактивирано. Сложих го на libavcodec и всичко тръгна като по вода - WMP зареди файла, тръгна без проблеми и с MP-HC, и най-важното, в SW видеопревюто си е ОК вече и с MKV файлове. ![]() Благодаря ти, qsatis, че ме насочи пак към FFDShow и успях да си реша проблема. ![]() Този коментар е бил редактиран от peterx на Mar 2 2010, 08:09 PM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 09:28 AM |