subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
И все пак може! ![]() * Даденото от колегата sed решение на проблема напълно отговаря на истината (всеки може да го провери), но лично мен не ме задоволява качеството на образа на превюто - картината е "назъбена" и пълна с цветови "артифакти": |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
СССР са взеизвестен "препъни-камък". Не се наемам да се занимавам с тях, нито ми е интересно, нито ще стане бързо. Съветвам да си избереш някой от най-често използваните кодеци, описани по-горе и да си решиш проблема. Цитат * Тази последна настройка на самия FFDShow не е нищо друго, освен настройката "Enable processing of raw video" от предишния ми пост, тя е само и единствено заради H264/x264 кодираните филми. Това, заедно с премахването без следа на VobSub (ако си сигурен, че за нещо не ти трябва - прочети внимателно горните ми постове), веднага ще премахне всички спънки за гледането на H.264/x.264 навсякъде. В интерес на истината, за нормална работа, изобщо не е необходим НИТО един кодек-пак, а просто един FFDShow... Проблемът е, че по-скоро огромното разнообразие от аудио-кодеци често ще разваля удоволствието, и именно затова, хората гледат да сложат цял кодек пак и да си опекат работата. Който му се експериментира, или не иска да товари машината си с излишни библиотеки и програми - нека заповяда и да опита ![]() Колкото до проблема със забиването на Експлорер, когато се наложи да визуализира Tiles/Thumbnails в някоя папка, той е всеизвестен и решим веднага.. На един Гугъл разстояние е... Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jan 3 2011, 08:57 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 03:55 PM |