subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
И все пак може! ![]() * Даденото от колегата sed решение на проблема напълно отговаря на истината (всеки може да го провери), но лично мен не ме задоволява качеството на образа на превюто - картината е "назъбена" и пълна с цветови "артифакти": |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли да помогнете какви настройки да направя на СССР кодек-пака, за да ми работи SW с MKV файлове? Ще обясня защо точно този пакет кодеци. От известно време не мога да гледам MKV-та. Като вляза в папка с такъв файл и Уиндоус Експлорър забива. Дори и да не стартирам файла. Преди ползвах К-лайт и бях много доволен. Но както казах, от известно време почна да прави този проблем. Ако успея да стартирам файла, плейърът ми изписва грешка за дъмп файла. Минах от версия 5.0 на 5.7.5 и пак същата история. Първо помислих, че файлът нещо е прецакан. Затова си копирах от другия компютър няколко стари MKV-та, които преди със сигурност работеха. И с тях същата история - експлорър забива. Изтрих кодека напълно и забиването спря. Обаче като няма кодеци не мога да гледам нищо ![]() Установих, че се получава при видео файлове, кодирани в Н264, тъй като и едно MP4 също направи проблем (а то е HD). Единственият пакет, който оправи нещата е СССР. С него експлорърът не забива, MKV-тата си вървят (макар и не идеално както с К-лайт). Подкарах си SW да върви с AVI, обаче зациклих с MKV. Затова моля за помощ. Или някой да помогне с настройките на СССР или да подскаже как да реша проблема със забиването при К-лайт. Лаптопът ми е с Уиндоус 7 Ултимът 32бит. П.П. На другия компютър съм с Уиндоус 7 Ултимът 64бит и К-лайт 5.0 и нямам никакви проблеми. А, и изобщо не мога да се сетя кога може да се е появил проблемът, защото на лаптопа по принцип не гледам HD филми, но просто ми трябва поддръжката им, за да синхронизирам субтитри. Този коментар е бил редактиран от peterx на Mar 2 2010, 05:54 PM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 08:41 AM |