subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Feb 10 2010, 11:42 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
![]() The Spy Next Door (2010)
Участват: Джеки Чан, Амбър Валета, Кевин Кристофър Браун, Били Рей Сайръс, Лукас Тил, Джордж Лопес, Магнус Шевинг, Алина Фоли, Уил Шадли, Мадлин Керъл и др. Държава : USA Година : 2010 Жанр : Комедия / Екшън/ Семеен Trailer Суперзвездата на бойните изкуства Джеки Чан е Боб Хо, таен агент на ЦРУ, който решава да се откаже от кариерата си в шпионажа и да създаде семейство с приятелката си и съседка Джилиан (Амбър Валета). Но на Боб му предстои една последна мисия преди Джилиан да се съгласи да се омъжи за него – той трябва да спечели трите й вироглави деца. Когато се налага Джилиан да замине внезапно, Боб се пише доброволец да гледа децата, за да спечели одобрението им. Едно от тях обаче, по грешка сваля от компютъра му тайна формула. Тогава се появява руски терорист, който е и най-големият враг на Боб. Така печеният агент е принуден да се справя едновременно с ролите си на шпионин и баща, но мисията се оказва най-трудната в живота му... Субтитрите ще са за следния рилийз: The Spy Next Door DVDRiP LiNE XViD READNFO - IMAGiNE СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Kiddo на Feb 19 2010, 08:40 PM |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Feb 10 2010, 04:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 23-December 09 Потребител No.: 103 985 Статус: Офлайн |
ако ти трябва някакъв тайминк или мислиш че можеш да преведеш някой от тях имам грицки, турски и виетнамски субтитри, в момента превеждам руския дублаж върху виетнамския тайминг но нямам никакво свободно време.....Пожелавам ти успех
|
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2010, 06:25 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
ако ти трябва някакъв тайминк или мислиш че можеш да преведеш някой от тях имам грицки, турски и виетнамски субтитри, в момента превеждам руския дублаж върху виетнамския тайминг но нямам никакво свободно време.....Пожелавам ти успех Ако мислиш, че съм започнала да превеждам без да проверя какво има в нета, лъжеш се. Знам какви има и смятам донякъде да ползвам едните, но ще видя. Надявам се предимно по слух да се справя, въпреки че има един руснак, който говори английски с китайско-полско-афганско-финландски акцент, а Джаки го знаем как говори. Но надеждата крепи човек... |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2010, 10:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 516 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Ако мислиш, че съм започнала да превеждам без да проверя какво има в нета, лъжеш се. Знам какви има и смятам донякъде да ползвам едните, но ще видя. Надявам се предимно по слух да се справя, въпреки че има един руснак, който говори английски с китайско-полско-афганско-финландски акцент, а Джаки го знаем как говори. Но надеждата крепи човек... Качествето на релийза е перфектно. Разбирам всичко, което казват и руснака и Джеки Чан, давай да видим ка ще се справиш |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Kiddo The Spy Next Door (2010) Feb 10 2010, 11:42 AM
Thank YOU! <#thank#> Feb 10 2010, 11:59 AM
koksan Браво, браво :) Този релийз е съчетание от видеото... Feb 10 2010, 12:09 PM
mu6o IMAGiNE bringing you another release.....
We were ... Feb 10 2010, 12:18 PM
garidj :drunk: :drunk: Feb 10 2010, 11:49 PM
1892_1914 Успех с превода! ^_^ Филмът си заслужава, глед... Feb 11 2010, 12:10 AM
Hristo Lishev Докато се наканя, те го свалили от всички торент т... Feb 19 2010, 07:07 PM
Kurosaki-Ichigo Благодаря за субса, жалко, че са премахнати ддл ли... Feb 24 2010, 08:43 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 14th March 2026 - 08:12 PM |