subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() Официален сайт IMDB Трейлър Уикипедия Тъй като филмът е много популярен в момента, реших да пусна тема за дискусия. ![]() |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Не помня да съм гледала по-красив филм. Мисля да отида да го гледам още веднъж само за да се порадвам на гледките. А чисто технически страшно ме впечатлиха 3D субтитрите. Голяма играчка е паднала да се наместват ту улево, ту удесно, ту в дълбочина... Е, малко трудно става откриването им на екрана - докато видиш къде са ги изписали, взели, че се скрили вече ![]() Преводът изобщо не ми хареса, да не кажа и по-лошо. Личеше си, че е претупан набързо, а толкова изпипан във всяко едно отношение филм не заслужава подобно отношение. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не помня да съм гледала по-красив филм. Мисля да отида да го гледам още веднъж само за да се порадвам на гледките. А чисто технически страшно ме впечатлиха 3D субтитрите. Голяма играчка е паднала да се наместват ту улево, ту удесно, ту в дълбочина... Е, малко трудно става откриването им на екрана - докато видиш къде са ги изписали, взели, че се скрили вече ![]() Преводът изобщо не ми хареса, да не кажа и по-лошо. Личеше си, че е претупан набързо, а толкова изпипан във всяко едно отношение филм не заслужава подобно отношение. И освен това ще си купя играта и бегайте далече от меееееен !!!!!! ![]() Много ми хареса. Едит- забравих да добавя линк към Уикипедия за езика Нави, специално създаден за филма. Цък. А който иска да го научи - заповядайте. ![]() Този коментар е бил редактиран от fifoza на Jan 10 2010, 09:25 PM |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 10:24 AM |