subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн ![]() |
Captain Apache (1971) с Lee van Cleef Филма можете да си изтеглите оттук, има го и в p2p (eMule). Преводът върви сравнително бавничко, защото сега по празниците имам твърде малко свободно време. ![]() Субтитрите са качени на сайта. Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от ilarion на Feb 20 2008, 09:55 AM |
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-January 07 Град: Трън Потребител No.: 772 Статус: Офлайн ![]() |
Хубава тема, обичам много уестърните и затова се захващам и аз с един филм на уважавания много от мен Джон Уейн. Отдавна се канех да го правя, бях го почвал даже, ама без да искам изтрих преведеното и се ядосах много. По принцип не обичам подобни теми "В прогрес" (прекалено ангажиращи ми се видят, а и ми правеше лошо впечатление нахалните коментари от типа: "Хайде бе, кога ще е готово?", "Колко още?" и т.н.). Ама поне филмът, който съм си избрал, е стар и надали ще породи особен интерес освен у няколко заклети фена (като мен ![]() ![]() ГОЛЕМИЯТ ДЖЕЙК IMDb Link Филмът го има в sab.bz, като е готов преводът, ще почна да го сийдвам пак, ако има заинтересовани. Edit: Намериха се субтитри от DVD (благодарности на Lion), нагласих ги за релийза в sab.bz, изтеглете ги от тук. Пуснах и филма да се сийдва, ако някой има интерес. Не сваляйте англ. субтитри от торента, защото ги промених и затова не съм ги пуснал да се сийдват. Този коментар е бил редактиран от hag на Aug 24 2007, 09:55 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th October 2025 - 12:07 PM |