subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Dec 16 2009, 04:35 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-August 07 Потребител No.: 41 720 Статус: Офлайн |
Днес докато гледах разни клипчета във ютюб, попаднах на един супер странен филм - китайски, за снукър играч, който се изправя накрая, срещу един от най-големите играчи Джими Уайт... Не се бях замислял до сега дали има филми с такава тематика, примерно за обикновен билярд има няколко доста сполучливи като Цвета на парите примерно. Иначе въпросните клипчета ги има тук и тук, филма изглежда потресаващо тъп, но все пак като няма риба и малкото раче е риба В imdb едва го намерих този "шедьовър" - imdb.com/title/tt0100047, по торентите дето знам го има, ама отдавна няма сийд, тука ми е единствената надежда, някой случайно да знае къде може да го има или някой подобен филм, дори и по-хубав |
|
|
|
|
|
|
![]() |
Dec 17 2009, 11:37 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-August 07 Потребител No.: 41 720 Статус: Офлайн |
Цитат Английското заглавие на този филм е Legend of the Dragon (1990) и всъщност е хонк-конгски. За съжаление наистина вече не се намира сийд за него (поне в по-известните тракери). В rapidshare го има нацепен на 8 части, но не съм пробвал дали може да се тегли. А английски субтитри се намират по сайтовете. Ако ми дадеш линк, няма да ти се разсърдя!!!Цитат В мулето го има даже във вариант на три диска - х264, DTS звук (не ми е много ясно за какво е този дтс, може би топките кънтят много "яко") w00t2.gif Има го в двудисков вариант. И двата варианта имат сорсове на 100%, пуснах една проба и веднага се закачих, така че спокойно може да се изтеглят. Понеже не съм теглил от много време от там, сега си свалих emule, ако можеш нещо сървър да ми кажеш, че излизат само някакви порняци |
|
|
|
|
|
|
emi4ku Снукър филми Dec 16 2009, 04:35 PM
merc Английското заглавие на този филм е Legend of the ... Dec 16 2009, 05:35 PM
Soler В мулето го има даже във вариант на три диска - х2... Dec 16 2009, 09:21 PM
The-Slugi Не знам, ама като погледнах заглавието на темата с... Dec 16 2009, 09:45 PM
qsatis И аз така :rofl:
А там май беше "snuff... Dec 16 2009, 09:58 PM
Soler Тридисковия вариант:
ed2k://|file|.Legend.Of.The.... Dec 17 2009, 01:25 PM
The_Sand_Angel Здравейте.
ОК де, разбрахме че има филми на такава... Dec 18 2009, 05:38 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th February 2026 - 09:33 PM |