subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 116 Регистриран: 1-May 07 Град: София Потребител No.: 26 126 Статус: Офлайн ![]() |
MESSIAH
![]() Жанр: Криминален, трилър Година: 2001 - Messiah I; 2002 - Messiah II; 2004 - Messiah III; 2005 - Messiah IV; Режисьор: Диърмъд Лоурънс Актьори: Кен Стот, Нийл Дъджън, Франсис Грей, Арт Малик, Гилиан Тейлфорт и други. Държава: Великобритания Времетраене: Messiah I (2001) - 148 минути. Messiah II (2002) - 180 минути. Messiah III (2004) - 170 минути. Messiah IV (2005) - 171 минути. Messiah V (2008) - 115 минути. ![]() Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 12 2012, 06:00 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
RAMIRES, това изобщо не е сериал, дори мини сериал не е ![]() А въпроса с вкараните субтитри в торента няма да го коментирам... Stone, и на мен не ми идва много като сериал, но така го водят. Понеже си споменал вкараните в торента субтитри, нека поясня защо. Принципно , когато правя торент и той има български букви, давам линк, но в случая, в сайта няма как да дам 1 линк към два отделни субтитъра(мога да дам само един линк), не мога и да ги кача в самия сайт, както примерно става в Арена. Изборът ми спада до това да дам линк към буквите или да ги сложа в торента. Аз избрих второто, защото ще е по-лесно за потребителите да открият субтитрите. Другият вариант за който се сещам е, да дам линк към главната страница на сайта, пък потребителите да си ги търсят. Съжалявам, ако съм нарушил някои правила. Цитат RAMIRES, judaspriest, моля, разберете се кой от двама ви ще поддържа темата и ще нанася корекции в първия пост. Прехвърлих я на judaspriest, но първият пост си стои в безобразно състояние. Решете кой ще я поддържа и я оправете. yvetted, благодаря, че си направила това. Тъй като с judaspriest сме близки колеги, аз ще му помогна да оправи темата. Този коментар е бил редактиран от RAMIRES на Dec 14 2009, 09:07 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th October 2025 - 12:42 AM |