subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 21-February 08 Град: София Потребител No.: 62 154 Статус: Офлайн ![]() |
Убежище Sci-Fi / Action / Adventure сериал ![]() ![]() ![]() Режисьор: Мартин Ууд В ролите: Робин Дън (Уил Зимерман), Аманда Тапинг (д-р Хелън Магнъс), Кристофър Хейърдал (Джон Друит), Емили Улръп (Ашли Магнъс) Държава: Канада Година: 2007 г. Жанр: Sci-Fi / Action / Adventure Времетраене: 45 мин. Език: английски Рейтинг: 9.4/10 Резюме: Аманда Тапинг пресъздава образа на 157-годишната Хелън Магнъс, една от първите жени лекари в Кралския колеж през Викторианска Англия. Д-р Магнъс е била сгодена за Джак Изкормвача и е имала дъщеря от него на име Ашли, която не знае кой е баща й. Бащата на д-р Магнъс създава убежище за свръхестествени същества, събрани от цял свят. В процеса на работа с тези същества д-р Магнъс получава дълголетие... Субтитри Season 1 WEBRIP Субтитри Season 1 Субтитри Season 2 Субтитри Season 3 от boy_free Sanctuary - Season 4 - Есента на 2011 Следващ епизод (дата на излъчване): 09-10.2011 Аз мисля да се заема с превода. Моля, ако някой вече се е заел, да ми пише на лично. Благодаря. ![]() ******************** След два преведени епизода ти прехвърлям темата. Сега ще можеш в този първи постинг да обявяваш кой епизод превеждаш и докъде си стигнал. sty Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 3 2012, 01:30 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 683 Статус: Офлайн ![]() |
Ще помоля някой от тук да вземе да го превежда. Хората от "официалния сайт" явно нямат желание за да го правят. п.с. Не съм казал, че някой трябва да ми угажда. Просто помолих някой от тукашните преводачи ако има желание да го превежда. Този коментар е бил редактиран от jechko_j на Nov 6 2009, 07:05 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 01:49 PM |