subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 21-February 08 Град: София Потребител No.: 62 154 Статус: Офлайн ![]() |
Убежище Sci-Fi / Action / Adventure сериал ![]() ![]() ![]() Режисьор: Мартин Ууд В ролите: Робин Дън (Уил Зимерман), Аманда Тапинг (д-р Хелън Магнъс), Кристофър Хейърдал (Джон Друит), Емили Улръп (Ашли Магнъс) Държава: Канада Година: 2007 г. Жанр: Sci-Fi / Action / Adventure Времетраене: 45 мин. Език: английски Рейтинг: 9.4/10 Резюме: Аманда Тапинг пресъздава образа на 157-годишната Хелън Магнъс, една от първите жени лекари в Кралския колеж през Викторианска Англия. Д-р Магнъс е била сгодена за Джак Изкормвача и е имала дъщеря от него на име Ашли, която не знае кой е баща й. Бащата на д-р Магнъс създава убежище за свръхестествени същества, събрани от цял свят. В процеса на работа с тези същества д-р Магнъс получава дълголетие... Субтитри Season 1 WEBRIP Субтитри Season 1 Субтитри Season 2 Субтитри Season 3 от boy_free Sanctuary - Season 4 - Есента на 2011 Следващ епизод (дата на излъчване): 09-10.2011 Аз мисля да се заема с превода. Моля, ако някой вече се е заел, да ми пише на лично. Благодаря. ![]() ******************** След два преведени епизода ти прехвърлям темата. Сега ще можеш в този първи постинг да обявяваш кой епизод превеждаш и докъде си стигнал. sty Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 3 2012, 01:30 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 22-January 07 Потребител No.: 2 001 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитри се качват във фен сайта им за 2 сезон *** .
Този коментар е бил редактиран от Victoria на Nov 11 2009, 12:51 AM
Причина за редакцията: премахнат външен линк
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 12:53 AM |