subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 349 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е страхотен. Според мен всичко в него е блестящо, засега нямам забележки по него. От героите най-любими са ми Мими и Хедър; останалите също ми допадат, но тези двете в най-голяма степен. ![]() Жалко, че следващият епизод е чак след средата на февруари. Иначе, аз също участвам в превода и мога да кажа, че е много приятно и полезно. |
------------------------------------ ![]() "I heard" is good; "I saw" is better. Chinese proverb |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 1 Регистриран: 8-February 07 Град: VT Потребител No.: 7 602 Статус: Офлайн ![]() |
Здрасти, искам да попитам за колко време излизат англииските субтитри.Искам да пробвам да преведа сериала.Превеждал съм няколко други епизода, обаче специално Джерико не съм.Ако може да ми кажете как да кача субтитрите като са готови.Айде ако можете да помогнете пишете едно ЛС.
|
------------------------------------ По Земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости- мрът чалгари прости. Ада идва на Земята и пристига Сатаната. Дяволът зловещо псува: МЕТАЛ ЩЕ ЦАРУВА
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:43 PM |