subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-September 07 Град: Варна Потребител No.: 42 492 Статус: Офлайн ![]() |
The Hangover / Последният ергенски запой (2009)
Жанр: Комедия Година: 2009 Режисьор: Тод Филипс Актьори: Брадли Купър, Джъстин Барта, Хедър Греъм, Джефри Тамбор, Майк Тайсън, Рейчъл Харис, Зак Галифанакис, Ед Хелмс Държава: САЩ Времетраене: 95 минути Резюме: Два дни преди сватбата си, Дъг и трима негови приятели заминават за Вегас, за да отпразнуват ергенското му парти. На сутринта след купона шаферите нямат никакъв спомен от предишната вечер. Незнайно защо в банята на апартамента, в който са отседнали намират тигър, а в килера шестмесечно бебе. Това, което не могат да открият е …Дъг. Триото трябва да се справи с тежка задача без да имат никаква идея какво става. Те разполагат с ужасно малко време, в което да се опитат да си спомнят какво се е случило, да поправят нещата и да върнат Дъг в Ел Ей навреме за церемонията. ![]() Прогрес: 100% - Айде готови са! ![]() Срок: None Този коментар е бил редактиран от toni4ka3 на Jul 7 2009, 11:30 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 27-October 07 Потребител No.: 48 744 Статус: Офлайн ![]() |
Тъй като филма наистина много ме накефи (може би един от най-яките и смешни, които съм гледал през последните години), рещих да направя една редакция на вече пуснатите субтитри на toni4ka3. Правил съм го по слух, защото няма английски, но мисля, че се получиха добре. Да ми са губят 4-5 изречения в целия филм. Вие ще прецените. Така че наистина се насладете на една от най-яките комедии в последно време. Enjoy!!!! THE HANGOVER (BG Subs) (Edited) Този коментар е бил редактиран от danissimo на Jul 18 2009, 02:17 AM
Причина за редакцията: Премахната външна връзка за сваляне на субтитри.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 10:02 AM |