subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 8 2009, 11:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 8-May 09 Град: Manhattan Потребител No.: 93 619 Статус: Офлайн |
Имам субтитри на филм, който много искам да гледам, обаче субтитрите излизат като в погрешно кодиране, напълно неразбираеми. За първи път ползвам и субтитри (и форуми, честно казано) и двете вървят определено негладко. Моят Макинтош (?) винаги е без проблеми при четене на чужд текст и моят опит в изолиране на подобни проблеми е неголям. в System Preferences не виждам нищо, което би помогнало... Самият файл на субтитрите мога да го отворя (?) с Текст Едит, обаче пак не мога да чета. Единственото е, че ако ползвам един фонт на Кирилица, който имам- Тимок- текстът е във български букви, но пак нечетлив. Не знам как да го оправя? Съвет? Аз съм на Leopard- OS X 10.5.6 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
May 9 2009, 05:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 8-May 09 Град: Manhattan Потребител No.: 93 619 Статус: Офлайн |
Много, ама много, благодарност за помощта!! Нямаше никога да открия този кодек. Kакво значи CP1251 да знам за в бъдеще? Първите ми няколко опита бяха неуспешни и реших да изплозвам "българския" фонт, който имам- Тимок- и на вторият опит субтитрите излязоха!! VLC е адна от най-добрите програми които съм ползвала, но не предполгах че толкова kickass! Мисля да преведа Сексмисия за мои приятели на английски. Коя програма препоръчваш като Mac user? |
|
|
|
|
|
|
eaeleven проблем със субтитри на моят Mac May 8 2009, 11:43 PM
Stone С какво гледаш филми - QT, VLC, MPlayer, PLEX или ... May 9 2009, 12:00 AM
eaeleven VLC May 9 2009, 01:09 AM
eaeleven Всъшност филмът е Сексмисия от Замунда.
Това са п... May 9 2009, 01:15 AM
Stone VLC –> Preferences –> Input / Codecs –> O... May 9 2009, 12:14 PM
qsatis Много, ама много, благодарност за помощта!... May 9 2009, 06:05 PM
Sa!nT Преди имах същия проблем и не знаех как да го опра... May 9 2009, 06:03 PM
eaeleven Много благодаря на всички!:-) May 9 2009, 06:44 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th November 2025 - 12:46 AM |