subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Jan 30 2009, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
![]() Резюме : Д-р Кал Лайтман може да засича истината като анализира лицето, тялото, гласът и речта на хората. Когато някой си разклати рамото или си завърти ръката, или когато си повдигне долната устна, Лайтман знае, че той лъже. Като анализира лицевите изражения, той дори разбира чувствата - от скрито възмущение, през сексуално привличане до завист. Но д-ра разбира, че тези негови способности са едновременно дарба и проклятие за личния му живот, тъй като семейство и приятели се лъжат и мамят с лекотата, с която престъпниците и непознатите го правят. От писателят Самюел Баум и продуцентите на " 24 " и " Развитие в застой " идва " Лъжи ме ", завладяваща драма, вдъхновена от научните изследвания на д-р Пол Екман, експерт в реалния живот, който може да вижда уликите, вградени в човешкото лице, тяло и глас, така засичайки кога някой при разследване лъже или просто казва истината. Лайтман оглавява отбор от експерти в Лайтман Груп, който помага на федералните сили на реда, правителствените агенции и местните полицейски управления в техните най-трудни случаи. Д-р Джилиан Фостър е надарен психолог и професионален партньор на Лайтман, който носи баланс в отношенията им - докато Лайтман се фокусира върху детайлите, Фостър се вглежда в по-голямата картина на нещата. Ели Локър е водещият изследовател на Лайтман, който има толкова голям проблем с естествената тенденция на хората да лъжат, че измисля нова практика по този въпрос - " радикална откровеност ". Райа Торес е най-новият член на агенцията, и е една от малкото естествени таланти в засичането на измамите. Тя има необработена, нетренирана способност да разчита хората, което я прави задължителна сила за включване в екипа. ![]() съвсем ново филмче, за тея който гледахме Лост от стриймa миналата седмица, на това му даваха постоянно реклами някак си си мисля, че тоя сериал ще е готин Много готин 1-ви епизод, супер много ми хареса. Главният герой е пълен непукист, малко прилича на Хаус, само че не реже толкова. Идеята е яко. Има потенциал в сериала. Дано се задържи на ниво Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 20 2012, 07:32 PM |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
![]() |
Apr 6 2009, 08:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-April 09 Потребител No.: 91 695 Статус: Офлайн |
Сериалчето си заслужава, сега до колко всичко това е реално и до колко не |
|
|
|
|
|
|
dandio Lie to Me Jan 30 2009, 08:48 PM
WhiteTiger Много ми хареса първи епизод.
На Тим Рот му подхож... Jan 30 2009, 09:12 PM
bez4orap4o Мали ако имаш такава жена хаахах чао си!
Може... Jan 31 2009, 12:29 AM
kamito1 Заплени ме първа серия, надявам се и следващите. М... Jan 31 2009, 03:14 PM
The-Slugi Хич не ми допадна.
Леко нереално ми се струва.
О... Jan 31 2009, 03:20 PM
kamito1 О, напротив, реално е. Един добър психолог и/или п... Jan 31 2009, 03:33 PM
The-Slugi Напълно съм наясно, че мимиките и т.н. издават мно... Jan 31 2009, 03:47 PM
kamito1 Въпрос на гледна точка. :) По принцип като изключи... Jan 31 2009, 03:53 PM
SeeKnDestroY Езикът на тялото играе роля около 60% при предаван... Jan 31 2009, 05:29 PM
communicant Напълно съм наясно, че мимиките и т.н. издават мно... Feb 23 2009, 04:53 PM
Анубис Аз съм очарован от сериала :) Но ако беше толкоз л... Feb 24 2009, 04:06 PM
bez4orap4o Много ми допадна,когато сравняват мимиките и жесто... Feb 26 2009, 04:54 PM
Базикчо
Shawn Ryan Joins Series as Executive Producer/Sh... May 13 2009, 08:08 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th November 2025 - 11:44 PM |