subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Режисьор: Том Верика В ролите: Патрик Суейзи, Травис Фимел, Линдзи Пулсифър, Кевин Джей О'Конър, Мари Джилард Младши, Джони Касъл и др. Държава: САЩ Година: 2009 г. Жанр: Екшън / Криминален / Драма / Трилър Времетраене: 45 мин. Език: Английски Резюме: Ветеран от ФБР, Чарлз Баркър, използващ нетрадиционни методи, тренира и тормози своя нов партньор новобранец - Елис Дов. От "Вътрешни разследвания" във ФБР се свързват с Елис и искат да започне разследване с/у Баркър. Елис отказва, но след някои от случаите им, в него започват да се промъкват съмнения относно методите на действие на Баркър. Сезон 1: Субтитри Огромно МЕРСИ на всички, които ми помагаха!
И най-вече на merc ! Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 10 2012, 02:54 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 3 Регистриран: 5-October 07 Потребител No.: 45 764 Статус: Офлайн ![]() |
@Kiddo може ли да те помоля да слагаш и английските субс или поне линк да ми пратиш . че съм нетърпелив, а езика не ме спира ![]() Този коментар е бил редактиран от tehnika на Mar 5 2009, 10:02 PM |
------------------------------------ Хардуерен Колекционер
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
@Kiddo може ли да те помоля да слагаш и английските субс или поне линк да ми пратиш . че съм нетърпелив, а езика не ме спира ![]() Не би трябвало да ти отговарям, ама от мен да мине... Нали съм добра душа... В сайта си има опция търсене и на английски субтитри. Лесно е да дадеш търси и да ги свалиш. В темите английски субтитри НЕ се качват по принцип. Е, да, английските се бавят, затова се бавят и българските. Но ако видиш, че съм започнала превода, можеш да намериш английските в сайта. Този коментар е бил редактиран от Kiddo на Mar 5 2009, 10:15 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 06:42 PM |