subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 116 Регистриран: 1-May 07 Град: София Потребител No.: 26 126 Статус: Офлайн ![]() |
MESSIAH
![]() Жанр: Криминален, трилър Година: 2001 - Messiah I; 2002 - Messiah II; 2004 - Messiah III; 2005 - Messiah IV; Режисьор: Диърмъд Лоурънс Актьори: Кен Стот, Нийл Дъджън, Франсис Грей, Арт Малик, Гилиан Тейлфорт и други. Държава: Великобритания Времетраене: Messiah I (2001) - 148 минути. Messiah II (2002) - 180 минути. Messiah III (2004) - 170 минути. Messiah IV (2005) - 171 минути. Messiah V (2008) - 115 минути. ![]() Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 12 2012, 06:00 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
Здравей приятелю. Темата ти ми привлече вниманието. Филмът или по-точно поредицата изглежда интересна(точно моят тип жанр). Ще сваля първата част за да я прегледам. Ако ми допадне вероятно ще се заема с превода. Тъй като това изглежда, като мини сериал в 5 сезона по 2-3 епизода (общо 11 епизода), вероятно ще отнеме доста време за превод, затова, ако реша да се захвана няма да давам срок. Писал си, че са излезли английски субтитри за поредицата, но аз не можах да ги открия из нета, нито тук в сайта. Ако ги имаш, качи ги тук или ми пиши на ЛС откъде мога да си ги набавя. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 11th October 2025 - 04:26 AM |